2777
2789

۱۹ سالمه ده ماهه عقد کردم 

دیروز پریود شدم روز اولم بود مامانم سر کار بود من دو تا خواهر دارم یکی ۱۰ سالشه یکی ۱۵ سالشه 

خواهر کوچیکترمو بردم باشگاه آوردم شب مامانم گفت کارایی که مونده رو انجام بده ( به خواهرم که ۱۴ سالشه هیچی نگفت ) من هم جارو برقی کشیدم داخل خونه رو 

هم میز ها رو دستمال کشیدم هم شام درست کردم هم ظرفا رو شستم خواهرم دست به سیاه سفید نزد چرا ؟چون که ظرفای ظهر نوبت اون بوده چهارتا بشقاب شسته 

یادمه همین چند وقت پیش خواهرم گفت من سرم درد می‌کنه نمیتونم ظرفا رو بشورم شام خوردی میتونی ظرفا رو جای من بشوری ؟ منم گفتم باشه با اینکه ظهر من ظرفا رو شسته بودم بازم به جاش شستم گفتم گناه داره 

ولی دیشب هیچ حرکتی نزد مامانم هم هیچی نگفت بهش 

امروزم خواهرمو بردم مدرسه کار داشت ( چون مامانم سرکار بود نتونست باهاش بره من رفتم) بعد ظهر که برگشتیم خونه من پاهام خیلی درد میکرد مسکن خوردم نهار هم خوردم بعد چون مسکن خوردم خوابم برد ساعت ۲ و نیم خوابیدم تا ۶ 

بعد مامانم از سرکار اومده میگه چرا لباسای تو اتاق رو جمع نکردی ؟ گفتم پریودم پاهام خیلی درد می‌کنه قرص خوردم دراز کشیدم چون مسکن خوردم خوابم برد 

( خواهرم جفت شون بیدار بودن هیچکدوم هیچ کاری نکردن) تهش مجبور شدم خودم جمع کنم

به خواهرم باشه از یه هفته قبل میگه نزدیک پریودمه تا رختخوابشو بهم میگه تو جمع کن بعد به من که میرسه اینجوریه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدمت به مادر توفیقی نیست که نصیب هرکسی بشه خواهرات کم سعادتن نگو دنبال ثواب نیستم که همین کارای کوچیک ادمو عاقبت بخیر می‌کنه 

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

خدمت به مادر توفیقی نیست که نصیب هرکسی بشه خواهرات کم سعادتن نگو دنبال ثواب نیستم که همین کارای کوچی ...

تایپکا قبلش و ببینید

خیلی مظلومه در برابر مادرش

و اندوه آدمی برای پرواز🤍🦋🌿
مامانت بیشتر کلفت برا کارای خونه بدنیا اورده تا بچهوگرنه وظیفه ی خانه داری با اونه حتی اگر شاغل باشه

اینجور نگو 

من خودم تنبل بودم مجردی ولی مادر سالها کار خونه و بچه داری کرده حالا دخترا کمکش نباشن به چه دردی میخوره

با لحن مثبت بخون

فعلا که حس انزجار و کینه و فرق گذاشتن بهش داده نه توفیق و سعادت

شما انزجار وکینه شو میبینی ان شالله استاتر سعادتشو میبینه

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊