2777
2789
عنوان

پریود شدم مامانم اذیتم می‌کنه 💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 30 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشتباه از خودته گلم

مسولیت دیگران لا به هیچ وقت قبول نکن

با دعوا نه

مثلا همون موقع که خواهرت میگه ظرفها بشور بجای من  ی روسری ببند سرت بگو اینقدر سرم درد میکنه

ابن با مرور مسولیت پذیر میشه

کاری که از حوصله مامانت خارجه تو با سیاست انجام بده،متاسفانه 

منم حوصله ام نمیشه به دختر ۱۰ ساله ام بگم لباست جمع کن خودم تو پنج دقیقه اتاقش برق میندازم

ولی روزایی که کاری میکنه برام فرداش بهش یه جایزه میدم

چون تشویق نباید فوری باشه

تنبیه هم البته نباید فوری باشه

مثلا من فرداش قرار بود ببرم پارک میگم شرمنده دیروز نمره منفی گرفتی

خب بزن تو سرش بگو پاشو کار کن

روی خوش نشون دادی.

عروسیت کیه؟

مادرت پس خونه چیکار میکنه؟

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

مورد داریم انجام داده و عاقبت بخیر نشده هااا

محاله 

خدمت به پدر مادر اولا نصیب هرکسی نمیشه و سرانجام خوبی درانتظار انسانه

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

شما انزجار وکینه شو میبینی ان شالله استاتر سعادتشو میبینه

والا من از مامانم هیچ خیری تو زندگیم ندیدم تا مجرد بودم اذیتم میکرد که آره ترشیدی کسی نمیاد تو رو بگیره دانشگاه میرفتم دیر میومدم خونه می‌گفت تو خرابی معلوم نیست با کی کجا بودی 

ازدواج هم کردم یه جور دیگه اذیتم می‌کنه 

عیب نداره چندصباحی دیگه مهمون اون خونه ای میری ونوبت اونامیشه

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

گناه که نکرده بچه این مادر شده 

کلفت که نیست عضوی از این خانوادس

مادرش هم سالم و سلامته میتونی کاراشو خودش انجام بده

و اندوه آدمی برای پرواز🤍🦋🌿
خب بزن تو سرش بگو پاشو کار کنروی خوش نشون دادی.عروسیت کیه؟مادرت پس خونه چیکار میکنه؟

مامانم روزا می‌ره سرکار ساعت ۶ عصر میاد شبا هم میگه من از صبح سرکار بودم خسته ام 

شوهرم واسه عروسی گفته تا سال دیگه صبر کن

والا من از مامانم هیچ خیری تو زندگیم ندیدم تا مجرد بودم اذیتم میکرد که آره ترشیدی کسی نمیاد تو رو بگ ...

فقط امیدوارم زودی بری سر خونه زندگیت عزیزم❤

و اندوه آدمی برای پرواز🤍🦋🌿
خب بزن تو سرش بگو پاشو کار کنروی خوش نشون دادی.عروسیت کیه؟مادرت پس خونه چیکار میکنه؟

مامانم روزا می‌ره سرکار ساعت ۶ عصر میاد شبا هم میگه من از صبح سرکار بودم خسته ام 

شوهرم واسه عروسی گفته تا سال دیگه صبر کن

بله درست میگی من با خودم مقایسه کردم درهر صورت کمک به مادر خیلی خوبه برای زندگی بچه ها و بهتره ادم دلسوز باشه

متاسفاته مادری بد زبان و تند خو دارم 

همین باعث شد خیلی مشکلات تو زندگیم شد 

مشکلات خیلی بزرگ 

مامانم روزا می‌ره سرکار ساعت ۶ عصر میاد شبا هم میگه من از صبح سرکار بودم خسته ام شوهرم واسه عروسی گف ...

بچه نداشت چیکار میکرد شام وناهارو؟

شما کوچک بودین؟

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

2790
2778
2791
2779
2792