2777
2789
عنوان

قطع ارتباط کردم با همه

246 بازدید | 8 پست

من بچه کوچک دارم وحوصله مهمونی رفتن ندارم حتی همسایه هارو هم که خالمه نمیرم بهش سر بزنم ولی اگه دعوت کنن میرم 

حالا همه گیر دادن چرا این نمیگرده 

چی جوابشونو بدم؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید اینو میگم شما حوصله مهمونی داری چون میری حوصله مهمونی گرفتن نداری یک جورایی همون آماده خور خ ...

اگه نرم که کلا باهام بد میشن که این از ما بدش میاد نمیاد

در ضمن کجا گفتم مهمونی نمیدم هر وقت دعوتی برم برای جبرانش دعوتی هم میدم ولی اینجا برای سر زدن هم میرن خونه هم دیگه عصرا که من حوصله ندارم ونمیرم

یا نرو یا تو هم دعوت کن ،واقعا بی انصافی

نرم که کلا باهام بد میشن که این از ما بدش میاد نمیاد

در ضمن کجا گفتم مهمونی نمیدم هر وقت دعوتی برم برای جبرانش دعوتی هم میدم ولی اینجا برای سر زدن هم میرن خونه هم دیگه عصرا که من حوصله ندارم ونمیرم

نرم که کلا باهام بد میشن که این از ما بدش میاد نمیاددر ضمن کجا گفتم مهمونی نمیدم هر وقت دعوتی برم بر ...

خدایی منم افراط بدم میاد خب همین حدود ک شما رعایت میکنید بسه ،منم مهمونی دوست دارم ولی بیش از حد کنار فامیلا خوب نیست ولی دخالت ها باز میشه به زندگیت

همیشه پایان شب سیاه و تاریک ،سپیده دم است