ماماهویج مدیر استارتر عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 853 عنوان قطع ارتباط کردم با همه 246 بازدید | 8 پست من بچه کوچک دارم وحوصله مهمونی رفتن ندارم حتی همسایه هارو هم که خالمه نمیرم بهش سر بزنم ولی اگه دعوت کنن میرم حالا همه گیر دادن چرا این نمیگرده چی جوابشونو بدم؟؟ 1404/04/29 | 18:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhimehrabonسابق عضویت: 1403/12/25 تعداد پست: 794 ببخشید اینو میگم شما حوصله مهمونی داری چون میری حوصله مهمونی گرفتن نداری یک جورایی همون آماده خور خودمون میشی همیشه پایان شب سیاه و تاریک ،سپیده دم است
dokhimehrabonسابق عضویت: 1403/12/25 تعداد پست: 794 یا نرو یا تو هم دعوت کن ،واقعا بی انصافی همیشه پایان شب سیاه و تاریک ،سپیده دم است
دخترزمستون99 عضویت: 1403/02/12 تعداد پست: 5865 بگو من همینجوری راحتم با بچه کوچیک واقعن سخته قند روزای تلخ منی دخترم
ماماهویج مدیر استارتر عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 853 ببخشید اینو میگم شما حوصله مهمونی داری چون میری حوصله مهمونی گرفتن نداری یک جورایی همون آماده خور خ ... اگه نرم که کلا باهام بد میشن که این از ما بدش میاد نمیاددر ضمن کجا گفتم مهمونی نمیدم هر وقت دعوتی برم برای جبرانش دعوتی هم میدم ولی اینجا برای سر زدن هم میرن خونه هم دیگه عصرا که من حوصله ندارم ونمیرم
ماماهویج مدیر استارتر عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 853 یا نرو یا تو هم دعوت کن ،واقعا بی انصافی نرم که کلا باهام بد میشن که این از ما بدش میاد نمیاددر ضمن کجا گفتم مهمونی نمیدم هر وقت دعوتی برم برای جبرانش دعوتی هم میدم ولی اینجا برای سر زدن هم میرن خونه هم دیگه عصرا که من حوصله ندارم ونمیرم
dokhimehrabonسابق عضویت: 1403/12/25 تعداد پست: 794 نرم که کلا باهام بد میشن که این از ما بدش میاد نمیاددر ضمن کجا گفتم مهمونی نمیدم هر وقت دعوتی برم بر ... خدایی منم افراط بدم میاد خب همین حدود ک شما رعایت میکنید بسه ،منم مهمونی دوست دارم ولی بیش از حد کنار فامیلا خوب نیست ولی دخالت ها باز میشه به زندگیت همیشه پایان شب سیاه و تاریک ،سپیده دم است
لولوخوشگله عضویت: 1403/08/28 تعداد پست: 99 به اونا چه بابامیشه تاپیک آخر منم بیاین؟فورا به همفکری نیاز دارم الان باید تصمیم بگیرم موندم چیکار کنم گلم، مرا بچین و به خودم بده.
dokhtardahati عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 2191 حق داری بگو بچم شیطونه میترسم خراب کاری کنه منو خسته میکنه انشالله بزرگتر بشه بیشتر میام من همونم که تو تاپیک بغلی ازش حرف میزنن😆