2777
2789

با بتم..رگین تو خونتون اگه بوی بد دارین بقیه چه گناهی کردن.اونایی هم که میگن نباید برای حموم خودشون هم بگی از این بود کندو ها هستن

یه زنه امروز بوی گو..ه. میداد کنه زنم حالم بهم خورد چند تا پسرم هم کنارش بودند اومدن اینطرف تر.

بچم برگشت گفت مامان بگو چی میاد قشنگ یه واگن داشت بالا میاورد 

زنه هم قیافه می‌گرفت خدا رو بنده نبود  چی کلاس میاین بو خوب بدین حداقل

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

از پشت مانتوش قرمز بود؟

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال💔 آرام باش عزیزم هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد ما رفته ایم و الان سال ۱۵۰۰ است...۱۴۰۴ پر از تجربه بود برام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو ۷ سال پزشکی ای که خوندم یه جا ندیدم که حموم رفتن تو پریودی بد باشه 

پس دوستان برید حموم استارتر راست میگه

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

وای اره تو این گرما بدون پریودی باید روزی یه بار رفت حمام حالا فکر کن پریودم باشی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
از کجا فهمیدی پریود بوده

ببخشید بوی خون مرده میداد وای یادم اومد😭

پریودی یه بوی خاصی داره اگه حموم مریم بو میگیره آدم 

وای ی خانومه ای چند وقت پیش ادمد مغازه شیرینی بخره ی بوی گندی میداد ک نگوووووو قشنگ بوی عن میداد ،ی لحظه میخاستم بگم گمشو بیرون حالم داره بهم میخوره ازت زنیکه 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

وای ی خانومه ای چند وقت پیش ادمد مغازه شیرینی بخره ی بوی گندی میداد ک نگوووووو قشنگ بوی عن میداد ،ی ...

دقیقاً 

جالبه که الان یه عده میان بهت میگن نه خیلی خوبه که حمام نمیره مادربزرگامون صد سال پیش زنای بی‌سواد بهمون گفتن حمام نرو عفونت می‌گیری فلان می‌گیری یه عده میان الان بهت حمله می‌کنن منتظر باش

ببخشید بوی خون مرده میداد وای یادم اومد😭پریودی یه بوی خاصی داره اگه حموم مریم بو میگیره آدم

نمیدونم اینا که میان مترو اکثرا چرا با حموم رفتن مشکل دارن مردا که بدتر بو عرق میدن

حموم ب کنار، اینجا یه سری معتقدن نباید خودشونو تو توالت بشورن واسه رحم بده

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...