2777
2789
عنوان

تو پریودی برین حموم عین راسو بو میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1369 بازدید | 84 پست
شکر خدا خوب خوشیتاحالا تو ی اتاق ۱۲ متری بودی ک فقط دسشویی داشته باشه؟ حتی یخچال نداشته باشی؟

شماتواین شرایطی؟میشه بپرسم چرا

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
ربطی به حموم نداره بعضیا کلاً بدنشون بو میده حتی بعد از حموم. دست خودشون نیست

اینو خیلی قبول دارم

خب گناهی ندارن واقعا

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس تو خارج ملت چطوری هم را تحمل میکنن میرن عن میکنن با دستمال خودشون را تمیز میکنن نمیشورن ؟

اونا هروز میرن حموم هزارتا لوسین و روغن و کرم و فلان

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

تو ۷ سال پزشکی ای که خوندم یه جا ندیدم که حموم رفتن تو پریودی بد باشه پس دوستان برید حموم استارتر را ...

دقیقا هیچ استادی راجع به این موضوع صحبتی نکرده

فقط بعضی از متخصصین نی نی سایتی این نظر رو دارن

قدیما مینشستن روی سنگ حمام برای اون میگفتن نرید 

چون آب میرفت داخل واژن و باعث بیماری می‌شد

الان فرق داره یه دوش میتونه حتی حال آدم رو بهتر کنه

بعد هم از حموم اومدین کیسه ابگرم بزارید شکمتون یا با شال ببندید

پس تو خارج ملت چطوری هم را تحمل میکنن میرن عن میکنن با دستمال خودشون را تمیز میکنن نمیشورن ؟

اونا همش تو حموم هستن 

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

اونا ع..شونم بوش یه جور دیگه ست ایرانیاست پراز ادویه و برنج اینا بو ع..میده ع..ایرانیا 😷

ربطی به حموم نداره بعضیا کلاً بدنشون بو میده حتی بعد از حموم. دست خودشون نیست

درمان داره

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

اونا ع..شونم بوش یه جور دیگه ست ایرانیاست پراز ادویه و برنج اینا بو ع..میده ع..ایرانیا 😷

وای🤣🤣🤣🤣

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!