2777
2789
عنوان

تو پریودی برین حموم عین راسو بو میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1369 بازدید | 84 پست
نمیدونم اینا که میان مترو اکثرا چرا با حموم رفتن مشکل دارن مردا که بدتر بو عرق میدن

ولی قیافه گرفتن شون که خداست 

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید اب ها قطعن نتونسته بره حموم و بیرون کار واج داشته زود قضاوت نکنید

حالا این خانم گیریم حموم نبوده که بوده 

خواهشاً بقیه که میخونند  برند 

عزیزان در اصل تو وان نشستن و برخورد مستقیم اب بده به همین دلیل استخر ممنوعه

وگرنه دوش گرفتن سریع یک ربع تا 20 دقیقه ای مشکلی نداره

بعد هم بدی که میگن در حد 2 یا 3 روز اوله

اونم میتونید فقط بدن رو بشورید بدون برخورد با اون ناحیه تو اون دو سه روز

حموم چه ربطی به بدبختی داره

شکر خدا خوب خوشی

تاحالا تو ی اتاق ۱۲ متری بودی ک فقط دسشویی داشته باشه؟  حتی یخچال نداشته باشی؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

دو روزاول واقعاخوب نیس ولی به بعدروزدرمیون مشکلی نداره همون دوروزم ادم مرتب لباس تعویض کنه اسپری بزنه بونمیگیره بعضیامراعات نمیکنن اصلا 

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

تواین گرما واقعا مردم اعصاب ندارن یکم رعایت کنیم خوبه

روزی یبار دوش گرفتن کارسختی نیست واقعا

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
عزیزان در اصل تو وان نشستن و برخورد مستقیم اب بده به همین دلیل استخر ممنوعهوگرنه دوش گرفتن سریع یک ر ...

بابا همون دو سه روزی مشکل نداره من دارم میرم هیچی نشده

چند نفرم می‌شناسم میرم حموم 

تازه آدم درد هاش آروم میشه

قدیم میگفتن نرین حموم چون حموما یه حالت استخر داشت و اب کثیف میشد و عفونت میگرفتن 

الان دیگه اب روون دکتر زنانم میگه روز اول یه سری دردشون میگیره ولی روز دوم اوکیه برید بابا توروخدا بهداشت چیزیه خوبیه

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.