2777
2789
عنوان

بیاید قضاوت کنید

77 بازدید | 14 پست

ی پسره بود ازم خوشش میومد منم تو پیام دادن نشون دادم ک بی میل نیستم بهش.ولی تو بیرون ک میبینمش نمیتونم لبخند بزنم یا بعضی وقتا اصلا نگاش نمیکنم تازه بعضی وقتاهم اخم میکنم بهش

الان ب نظرتون این رفتار اینو ب پسره میرسونه ک من ازش بدن میاد؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مگه قرار چکار کنی که روت نمیشه . محبت کلامی . تبسم . گشاده رویی که رو شدن نمیخواد

اخه تو چت نشون دادم ک خوشم میاد ولی اون توجهی نکرد

میدونید قضیه طولانیه.

بهم دوتا پست فرستاد ک مث ماه خوشگلی هرچی،میپوشی مث ماه بهت میاد بعد گفت ازت خوشم اومده منم گفتم باعث افتخار و خودتم قشنگی بعد گف باسینگلی گفتم آره گفت دخترا دروغ میگن اکثرا گفتم اگ دختر درستی باشه ک اصلا راه نمیده بیاد جلو 

گف پس تو الان راه و باز کردی 

گفتم راه جی 

گفت هیچی اشتباه تایپی بود ببخشید دیک ادامه نداد

الان نظرتون چی هس

اخه تو چت نشون دادم ک خوشم میاد ولی اون توجهی نکردمیدونید قضیه طولانیه.بهم دوتا پست فرستاد ک مث ماه ...

فعلا نمیشه نظر خاصی داد ولی باهاش خوش برخورد باش تا یه وقت عقب نشینی نکنه . اگر چندبار دیدی خودشو میگیره کات کن