2777
2789
عنوان

کفش ده میلیون و تی شرت دو میلیونی

109 بازدید | 9 پست

من یه عمه دارم کویته قبلا میومد یه عالمه لباس سوغاتی می‌اورد یا می‌فرستاد یه چند مدته میگه نه این که کاریه همینجا میگیرم البته ماها بهش میگیم نگیر هر کس هر چیزی بخواد خودشه میخره ، به هر حال 

عمه کویتی ام پول میده به یکی از عمه هام اون میخره 

رفته برای بابام یه کفش خریده ده میلیون اصلا هم کفش مناسب بابام نیست ( همه با یه مدل کفش و کیفیت راحت نیستن) یه تیشرت معمولی دو میلیون در صورتیکه با همون میشد چندتا گرفت . اینجور هم نیست که بگم قیمت ها دروغ میگه یا می‌زاره تو جیب خودش .بنظرتون این قیمت ها عادیه یا واجبه اینقدری آدم بگیره ؟ بنظرتون چند دست تیشرت و کفش با کیفیت داشتن بهتره یدونه برند داشتن نیست ؟

از قیمت دینار خبر داری؟ اینجا بخره براش نمیصرفه دلار یک سوم‌دیناره قيمتش همین که هربار براتون سوغاتی میاره یعنی خیلی بزگواری میکنه یه بار سوغاتی مده دو بار میدن نه هرسال 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از قیمت دینار خبر داری؟ اینجا بخره براش نمیصرفه دلار یک سوم‌دیناره قيمتش همین که هربار براتون سوغاتی ...

پیشنهاد میکنم قبل از اینکه بنویسی همیشه خوب بخونی🙏🏻من چیز دیگه ای گفتم  و طلب کسی ندارم اون از لطف خودشه که سوغات میاره

من خودم معمولا کم میگیرم ولی برند ! الان رفتم دوتا صندل تابستونی گرفتم هرکدومو دونه ای ۱۲۰۰ هم پول د ...

پس بده یا آشنا پیدا کن بخره 

صندل و کفش یه میلیون جاش رو سره اما ده میلیون واسه کسی که مرتب استفاده می‌کنه و خراب میشه چنتا داشته باشه بهتره بنظر من 

الان عمم گفت از این به بعد من بشم مسئول خرید و دیگه اون عمم نره خرید

بگو مسئول خرید نمیخواد، به هرکی پول بده بره برا خودش خرید کنه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...