2777
2789
عنوان

تروخدا بیاید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1803 بازدید | 115 پست
۱۴ساله میشه کلاس چندم؟من اصلا بچه هامو چک نمیکنم چقد شل شدن بچه ها گرگ باشین این چه وضعشه؟

بهتره حواستون رو بیشتر جمع کنید. بچه ها مخصوصا تو مدرسه و از همسالاشون خیلی تاثیر میگیرن. من دبیر متوسطه ی اول هستم و دارم تو کلاسام میبینم

متاسفانه طوری بینشون جا افتاده که که اگر با جنس مخالف رابطه ای نداری یعنی عقب افتاده ای و بی کلاس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای من گفته ۱۸ سالشه ولی بهش میخوره ۲۰ به بعد باشه بعدش از قبل با یه دختره ۳ سال دوستن و اتفاق هایی ...

چه بیشرفه طرف مراقب خودت باش اینو به عنوان یه مادر میگم انواع قرص روانگردان انواع مخدر انواع مشروبات پر هست دم دست همین افراد میان بخوردتون میدن کار دست خودتون میدید یک عمر بیابرویی میزارید برا پدر مادر همین دوهفته نشده یه دختر ۱۳ساله تو شهر کوچک گم شده خبری ازش نیست هفته قبل هم جسد یه دختر ۱۷ساله تو پارک پیدا شد حالا ببین دیگه چخبره گول اینکه میگن دلتنگیم و فلان نخور اصلا سمتشون نرو سمت کسایی که تو این فازن حرف میزنن نرو به مادرت حتما بگو چیزی پنهون نکن حتی اگر دعوات میکنه تاکید میکنموحتی اگر سابقه کتک کاری داره مادرت چیزی میدونه که تو نمیدونی اگرم راحت نیستی میتونی با مدیر مدرست تماس بگیری کمک بخوای

اونم از تو عکس یا مدرک داره؟

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

عکسو کامل ندیده و عکسم پسره تو صفحه چت واسه دختر عمم فرستاده بود و اونم اسکرین فرستاد به من

ببین من کاری با این ندارم به هرحال اون لحظه ترسیدی و گفتی اما اینکه توقع داری دختر عمت چیزی از تو نگه خیلی بیجاست کاملا حق داره 

بهتره خانواده شما در جریان باشند و اگر نیازی شد مشاور و حامیتون باشند

دختر بچه ها توی سن شما ، اولویتشون باید درس و تفریحات سالم باشه،روابط با جنس مخالف شرایط و اداب خودش رو داره

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

بچه بشین سر درست

" و من ایمان دارم اگر روزی در سکوت سنگین مزار جای گیرم گواهی آرامشم نزد خدا امضا خواهد شد :) نه به خاطر اعمال من بلکه به واسطه عشق بی پایانی که برای بندگان بی زبانش جاری ساختم و مطمئنم آن بال ها و پنجه های کوچک نیز برای آرامش روحم شافع درگاه پروردگار خواهند شد🩷"دل که نه جانم برایش تنگ شده"داداشیم"🖤

چه عکسی؟ من ندیدم ولی خودش میگه دارم

حرف مفت میزنه 

نترس هیچ غلطی نمیتونه بکنه حاشا کن 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

بهتره خانواده شما در جریان باشند و اگر نیازی شد مشاور و حامیتون باشنددختر بچه ها توی سن شما ، اولویت ...

بله شما درست میگی و من متوجه کار اشتباهم شدم و الان میخوام جمعش منم

نمیفهمم حاشا یعنی چی؟

یعنی اگه اون گفت که توام با کسی دوست بودی و.... بگو دروغ میگه چون دست خودش رو شده اینا رو میگه