2777
2789
عنوان

تروخدا بیاید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1803 بازدید | 115 پست

دختر عمت مدرکی هم داره برا اثبات حرفش؟؟؟؟ 

اگر نه دیوار حاشا بلنده بگو چون آبروی اون رفته میخواد منم از چشم همتون بندازه برا همین همچین میگه 

عجب کارایی میکنین بخدا 

از این به بعد یاد بگیر هیچ حرف و رازتو به کسی نگی حتی مورد اعتمادترین دوست یا فامیلت دوما هنوز بچه ای بخدا این چیزا آخر عاقبت نداره بشین درستو بخون خانم دکتر شو ببین چجوری اطرافت پر از آدم حسابی میشه

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچم پسره ولی فک نمیکردم دیگه اینجوری شده باشن یجا دیگه هم کلاس مجازی بوده یه دختر پسر از ابتدایی باه ...

بله، زمانه با زمان ما خیلی فرق کرده و باعثش فقط و فقط گوشی و اینترنته. پسرها هم بین خودشون ارتباط با جنس مخالف رو نشونه ی بزرگی میدونن! البته کمرنگتر 

بله شما درست میگی و من متوجه کار اشتباهم شدم و الان میخوام جمعش منم

مهم همینه که شما متوجه شرایط هستید،پدرتون رو اروم کنید با معذرت خواهی و ابراز پشیمونی ، در مورد دختر عمه تون هم سکوت کنید،اگر پرسیدند بگید نمیدونم

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

عکس چتمون بزارم؟

بله بذار عزیزم

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است