2777
2789
عنوان

تروخدا بیاید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1803 بازدید | 115 پست

اروم باش چیزی نشده که

می تونی با بابات حرف بزنی بگی بابا من بهت اعتماد کردم لطفا به شوهر عمه نگو  به خود عمه بگو اون مامانشه و خیرش میخواد خودت گفتی مامانش میدونه مسئله خاصی هم نیس فوقش دوتا حرف بگن تازه حس نمیکنی یکم کوچولویی کارت اشتباه بود مراقب خودت باشه خوشگلکم امیدوارم درس شه این هم تموم میشه میره برا جواب دادن رو فلش بزنن اونا حرف تو رو نمی بینن

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعدم دوست پسر و این کارا برا تو خیلی زوده دور دختر عمتو خط بکش 

درستو بخون 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

بهتره حواستون رو بیشتر جمع کنید. بچه ها مخصوصا تو مدرسه و از همسالاشون خیلی تاثیر میگیرن. من دبیر مت ...

بچم پسره ولی فک نمیکردم دیگه اینجوری شده باشن یجا دیگه هم کلاس مجازی بوده یه دختر پسر از ابتدایی باهم دوست شده بودن درارتباط بودن دیگه وقتی بهم گفت ۱۵سالش بود یه پسر ۱۶ساله هم دیدم میرفت سر قرار 

حالامن  ۲۰سالم بود ازدواجوکرده بودم از زن داداشم پرسیدم بچه از کجا دنیا میاد اینارو باش خخخخ

اروم باش چیزی نشده کهمی تونی با بابات حرف بزنی بگی بابا من بهت اعتماد کردم لطفا به شوهر عمه نگو به ...

مامانشم خیلی رو ابرو حساسه و اگه بفهمه بابای من فهمیده میکشه دخترش رپ

ببین کارت خیلی اشتباه بود باید میگفتی تو اینستا دستم خورده از پست کسی شات گرفتم 

الانم که دخترعمت خواست بگه بدون مدرک نمیتونه حرفی بزنه مدرکم اگه داره که.‌..چی بگم عزیزم خدا دوتاتونو بیامرزه

به مامانم گفتم که بگیم دروغ میگه ولی مامانم گفت اونوقت ما دروغ میگیم

بله ببین حواسش جم هست منطورش اینه که کار تو هم اشتباه بوده بگو دیگه توبه کردم و تکرار نمیشه تا اعتماد کنه بهت

بشین امشب گریه کن بگو اگه به عمه بگی غوغا میکنم بهترین دفاع حمله اس🤦🏻‍♀️

ولی به نظرم کاری از دستت بر نمیاد بذار بفهمن بالاخره بعد یه مدت می بخشن😇

بگو مامانت بابابات صحبت کنه بگه خودم قضیه رو به مادرش میگم بله اگر مرد بره بگه که مشخصه جا میخورن

میخوام برم هشتم و اینکه دختر عمم منو خراب کرد

حالا یه طوری میگی خراب بابا ول کن یه دوست بود باهاش گشتی حرف زدی تموم شد ولی اعتماد اشتباه هس اگه یکی عوضی ازاب دراومد چی

دیگه کار از کار گذشته الان، چیکار کنم مهمه

انکار کن

منم دخترخالم یه غلطی کرده بود داد گردن من و.... منم ازونجایی که بشدت کینه ای بودم رفتم با طرف صحبت کردم و تمام اسکرین چتاشونو گرفتم نشون داداشش و خانوادش دادم