2777
2789
عنوان

تروخدا بیاید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1803 بازدید | 115 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسی پسرا چندسالشونه که دختر ۱۴ساله ول نمیکنن؟

برای من گفته ۱۸ سالشه ولی بهش میخوره ۲۰ به بعد باشه بعدش از قبل با یه دختره ۳ سال دوستن و اتفاق هایی هم، بینشون افتاده و سر همین قضیه کات کردم ولی این لاشی به رفیقاش میگه که دلم واسش( من) تنگ شده 

دختر عمم هم ۱۸ سالشه

شما راست میگین ولی تو سن کم چیزایی تجربه کردم که عقلم اندازه ۲۰ ساله هاست

اگ عقلت اندازه ادم بیست ساله بود نمی گفتی من دختر خوبیم دختر خالم منو گول زد منو خراب کرد و.. اصلا فکر نکن عقلت زیاده الان من 20 سالمه حس میکنم هنوز خامم تو که هیچی 

میخوام برم هشتم و اینکه دختر عمم منو خراب کرد

یک سال با بچهومن تفاوت داری قطعا خیری درکار هست که پدرت متوجه شده نگران نباش ولی سن خیییییییلی حساسی هستی مراقب خودت باش و اینم دلیل نمیشه که بگی اون منو خراب کرد میتونستی همون موقع به بزرگترت بگی راهنمایی بگیری

حقته وقتی تو چیزی رو لو میدی توقع نداشته باش طرف ساکت باشه منم باشم به بابات میگم فکر نکنه دختر خودش خیلی خوبه

الانم کارای خودتو ننداز گردن اون خودت مگه عقل نداری که میگی اون خرابت کرده با خواست و اراده خودت وارد رابطه شدی 

پدرم خودش فهمید لطفا تاپیک ر وبا دقت، بخونین

پدرت عکسو دیده تو میتونستی بپیچونی ولی خودت بهش گفتی کاری هم با گفتنت ندارم اما اینکه توقع داری اون نگه و ادعا میکنی اون خرابت کرده خیلی مسخرست خودتم شبیه اونی هیچ تفاوتی ندارید 

پدرت عکسو دیده تو میتونستی بپیچونی ولی خودت بهش گفتی کاری هم با گفتنت ندارم اما اینکه توقع داری اون ...

عکسو کامل ندیده 

و عکسم پسره تو صفحه چت واسه دختر عمم فرستاده بود و اونم اسکرین فرستاد به من