2777
2789
عنوان

تروخدا بیاید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1803 بازدید | 115 پست

به مادرت بگو با پدرت صحبت کنه، بهش بگه خواهرت خودش اطلاع داره، پس خودشون میدونن چیکار کنن. صلاح بدونه به شوهرش میگه دیگه. نیاز نیست تو(بابات) بگی. اگر هم پدرت به حرف مادرت نیست و موثر نبود. 

در نهایت اگر دختر عمت به پدرت گفت، بگو مامان در جریان بود، چیز خاصی نبوده. یه پسری چند روزی تو مجازی پیام میداد و مزاحمت ایجاد می‌کرد. به مامان گفتمو بلاکش کردمو پیاماشم پاک کردم تمام. 

اما این برات درس عبرت بشه. الان فقط و فقط وقت درس خوندن و یادگیری مهارت‌های به درد بخور تو زندگیته. از ارتباط با پسرها هیچ خیری نصیبت نمیشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بزارین کامل سابقه هر دوتامون رو بگم دختر عمم: با به پسره ۹ ماه تو رابطه مجازی بودن ، با یه پسره دیگ ...

چجور رابطه ای؟

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

خدا لعنتتون کنه اینجوری با آبروی خونواده ها بازی میکنید دنبال چی هستید خواهرم احمد منم سنی نداره همی ...

من ذاتن دختر خوبیم و دختر عمم منو خراب کرده و منم درسم خوبه و بد نیست

دختر عمم میگه کلی چیزم میزارم روش میگم همرو

بگو دروغ میگه ، الان چون اون لو رفته هر چی بگه بقیه میگن داره چرت میگه ، هر چیز گفت بزن زیرش فقط

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot