2777
2789

سرم همیشه درد می کنه .. و نمیتونم کار کنم رایانم خرابه برنامه نویسم..

همسرم خیلی بد حرف میزنه و از طرفی هم حسابی نامید شدم احسای می کنم خدا صدامو نمیشنوه و انگار فقط دوست داره مارو عداب بده میدونم حرفم درست نیست ولی این فکر همش عدابم میده خسته شدم شماها که تجربه دارین میگید چی کار کنم

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

منم پدرمو ۲ ماهه از دست دادم و درکت میکنم 

بزار تجربه خودمو بگم من پنیک و تشنج کاذب داشتم 

برو اول از همه دکتر اگر نیاز داشتی 

بعدش ورزش رو من داخل برنامم داشتم ،کم کم سرمو شلوغ کردم کلاس ساز رفتم 

خلاصه سرمو شلوغ کردم و حالم بهتره 

خدا بهت صبر بده

منم پدرمو ۲ ماهه از دست دادم و درکت میکنم بزار تجربه خودمو بگم من پنیک و تشنج کاذب داشتم برو اول از ...

اره خودم بعد فوت خیلی به اهنگ علاقه پیدا کردم چون انگار اون عم و رنج ات رو تو ساز میتونی پیدا کنی..

به پدرت خیلی وابسته بودی ؟؟

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خودم بعد فوت خیلی به اهنگ علاقه پیدا کردم چون انگار اون عم و رنج ات رو تو ساز میتونی پیدا کنی..ب ...

بشدت من با بابام رفیق بودم باهاش حرف میزدم 

درحدی مامانم حسودیش میشد به رابطه ما دوتا و بابام خیلی جوون بود 

اگر شرایط ساز داری برو حتما 

ولی به کسی نگو میری کلاس میزنن تو ذوقت یا پشت سرت حرف میزنن

منم پدرمو ۲ ماهه از دست دادم و درکت میکنم بزار تجربه خودمو بگم من پنیک و تشنج کاذب داشتم برو اول از ...

خدا رحمتشون کنه 

بشدت من با بابام رفیق بودم باهاش حرف میزدم درحدی مامانم حسودیش میشد به رابطه ما دوتا و بابام خیلی جو ...

ممنون که کمکم کردی .. امیدوارم هیچکس عم نبینه

وقتی وابسته باشی خیلی سخته انگار حسابی پشتت خالی شده باشه 

ممنون که کمکم کردی .. امیدوارم هیچکس عم نبینهوقتی وابسته باشی خیلی سخته انگار حسابی پشتت خالی شده با ...

مرگ عزیز سخته 

ولی اگر دووم بیاری باعث‌رشد شخصیتت میشه 

حواست باشه لح نشی 

چون وقتی افسرده باشی بقیه بهت ترحم میکنن ولی قوی باشی میگن دمش گرم چقدر قوی و خودساخته است

به این فکر کن مامانت در نبودش دوست داره چطوری باشی 

البته عذاداریتم بکن ولی نزار افسرده و.. شی

مرگ عزیز سخته ولی اگر دووم بیاری باعث‌رشد شخصیتت میشه حواست باشه لح نشی چون وقتی افسرده باشی بقیه به ...

خیلی خوب صحبت می کنی از مشاور هم بهتر.. 

اره خودم زود افسرده میشم .. و رشد رو هم بهش رسیدم چون دیگه دنیا برات بی ارزش میشه انگار خیلی پوچه فقط الکی بهش خوشی. دیگه شاید یکی یه حرفی بزنه کلا برام مهم نباشه دلخور میشم ولی فقط تو خودم میریزم.

ممنون .. امیدوارم موفق باشی