2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا همه چیو تو پول میبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 18 پست
اره و به نظرم مهم نیست که بابات ماهی چه قدر بهت پول میده شوهرت چه قدر بهت پول میده ، مهم اینه خود اد ...

چرا اونم مهمه

من يه دوستي دارم هم باباش وحشتناك پولداره هم به واسطه موقعيت باباش خودش هم يك شوهر پولدار پيدا كرده

و خودش كار نكرده هرگز با اينكه با هم دانشگاه رفتيم

باباش همين خونه اي كه توش هستن رو بالاشهر تهران هديه داد بهشون

شوهرشم هر چي ميخره به اسم اين ميزنه 

يه ويلا فلان جا

دو تا ملك توي اروپا براي اقامت 

باباش براش رولكس ميخره شوهرش به غيرتش برميخوره اونم ميره يه امگا ميخره براش

چرا مهم نيست بابات و شوهرت چي باشن؟ اين دوستم رو الان توپ تكون نميده بس كه خودش دارايي داره

دقیقا میدونی شوهرمو باعثه بدبختیم میدونم با اینکه بهم ماهی ده پونزده تومن میده خیلی باهام مهربونه ول ...

به نظرم تو خیلی قوی و باهوش هم هستی اما خودت نمیدونی 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اونم مهمهمن يه دوستي دارم هم باباش وحشتناك پولداره هم به واسطه موقعيت باباش خودش هم يك شوهر پولد ...

خب این کودومو خودش در اورده ؟ میگی کار نمیکنه که .

منم بابام و شوهرم وضعشون خیلی بهتر از منه حالا نه در این حدی که تو گفتی ولی منم بابام سه تا خونه داره یکیش رو به نام من زده .

شوهرم باباش یازده تا خونه و کلی زمین و نمایشگاه ماشین داره ولی یه ناخنم به پسرش نمیده . شوهرم خودش کار کرده تلاش کرده بدون حمایت باباش مغازه زده ، سه چهار میلیارد جنس تو مغازه داره و یه ماشینه معمولی خریده به عنوان یه جوونی که نه تنها حامی نداشته بلکه خانوادش با اون همه درامد عین گداها از بچه شون کندن. از مغازشم خوب در میاره و ده دوازده تومن بهم میده ، بابامم خیلی هوامو داره و هر بار بهم دو سه تومن میده یا هر بار واسم لباس و چیزای دیگه میخره . اما من برام ارزش نداره دوس دارم خودم پول در بیارم ولی واسه همین چهار پنج تومنی که در میارم جون میدم .

البته اگه همین پولایی که بهم میدن بریزم تو کارم میتونم کمکم بیشتر پول در بیارم ولی من صبر و حوصله و اعصاب ندارم و از طرفی به عرضه ی خودم شک دارم که بتونم تولید کننده و کاسب خوبی بشم یا نه 

تو میگی باباش بهش رولکس داده شوهرش نمیدونم چی داده ، من اینا رو واسه اون نمیدونم . کلا هر چی از بابا و شوهرم بهم میرسه رو عرضه ی اونا میدونم نه عرضه ی خودم

به نظرم تو خیلی قوی و باهوش هم هستی اما خودت نمیدونی

ممنونم 😘😥

شاید .

میدونی مردم اینجا خیلی تنبلن و اروم و ملایم ولی من تو مخم نمیره چون تو تهران همش همه رو در حال تکاپو دیدم ، همه رو در حال دوییدن دیدم . از ریلکس بودن و بیخیال بودنه مردم اینجا استرس میگیرم