2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا همه چیو تو پول میبینم

174 بازدید | 18 پست

احساس میکنم بی عرضه م .

از خودم متنفرم فقط برای اینکه عرضه ندارم پول زیاد در بیارم

مجبورم با کارافرینی و تولید یه سری محصولات و فروشش پول در بیارم اونم بدون سرمایه  چون هیچ راه دیگه ای واسم نذاشتن نمیتونم بیشتر از ماهی چهار پنج تومن سود کنم .

قبلا تا قبل از ۲۲ سالگیم اعتماد به نفس داشتم چون خرخون و شاگرد اول دانشگاه بودم و چهره ی زیبایی داشتم و در کنارشم کارای پاره وقت میکرد و سه چهار تومن در میاوردم ولی اون موقع به خاطر دانشجو بودم از خودم زیاد توقع نداشتم ولی الان که درسم تموم شده باید یه شغل و درامد مناسب میداشتم به نظرم مهم نیست ادما چه قدر تحصیلات داشته باشن چه قدر باهوش باشن چه قدر زیبا باشن و چه قدر تلاش کنن و چه قدر سعی کنن انسانیت و اخلاق داشته باشن .

الان ارزش ادما رو به پولی که در میارن میبینم و از نظر خودم کم ارزشم ، البته احساس میکنم این فقط نگاه من نیست و نگاه همه تو جامعه اینه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه دیدت درستههمه چی توی پول خلاصه میشه و هر کی غیر از این بگه یا پولداره و دغدغه پول رو نداره ...

دقیقا 

میدونی شوهرمو باعثه بدبختیم میدونم با اینکه بهم ماهی ده پونزده تومن میده خیلی باهام مهربونه ولی ازش متنفرم چون منو از تهران کشوند تو این خراب شده گفت واسم کار ازاد میزنه ولی نزد ، الانم هی میگه صبر کن برات کار میزنم .

اینجا هم کار نیست یا هست با درامد شیش هفت تومنی که نمیصرفه .

منم دارم برا خودم لواشک درست میکنم و به مغازه دارا و انلاین میفروشم ،

اگه تهران بودم میتونستم متناسب با رشته م برم کارخونه سر کار و ماهی بیست تومن در ارم ولی الان به خاطر اوووون میمون مجبورررممم از صفر خاک خوری کنم 

منی که درآمدم صفره چی بگم کارایی که هست ساعت کاریشون خیلی زیاده منم نمیرم

منم اینجا کارایی که هست با ده ساعت کار شیش هفت میلیون میدن .

منم گفتم خودم با کار کردن واسه خودم ماهی چهار تومنم در بیارم حداقل به اینده امید دارم بهتر شه و کمکم بیشتر بفروشم ولی با کار کردن برا اونا پیشرفتی نیست و هفت تومن با چهار پنج تومن فرقی نداره .

باز اگه بیست تومن میدادن میرفتم 

رشته دانشگاهیت چی بود

یکی از مهندسی های رشته ریاضی که چند تا شهر خاص مثل مشهد و اصفهان و تهران و کرج براش کار هست .

اون موقع تهران بودم این رشته رو خوندم ولی الان مجبور شدم یه شهرستان زندگی کنم .

حالا برام مهم نیست حتما تو رشته خودم کار کنم . هر کاری شد شد فقط پول برام مهمه . ولی شوهرم میگه یه کسب و کار رو رشد بده تا ذره ذره به پول برسی و کمکم پولتو زیاد ولی من صبر و تحمل ندارم