2777
2789
عنوان

خانوما مادرم نمیزاره برم تهران

198 بازدید | 12 پست

من عقدم من شهرستان و شوهرم تهران تهران هم خونه داریم اگر برم میرم خونه خودمون با شوهرم مشکلاتی دارم طلاق جدایی افتاده این وسط  به مادرم گفتم تو نمیای تهران من برم با برادرم حضوری برم خونشون نمیزاره میگ زشته  همسایه ها فکر بد میکنن پس من چیکار کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردم میرن خونه دوست پسرشون تنها بعد تو میری خونه ی تودتون گیر میده؟

یعنی بعد طلاقت هر موقع بری تهران باید ببینی همسایه ها چی میگن؟

قسم بخورم همسایه ها اصلا بهتون فکرم نمیکنن

همسایه ها هیچ فکری نمیکنن، خوبه هنوز شوهرته ها.برو تکلیفتو مشخص کن

بخدا دو هفته التماس میکنم بیا بریم  نمیاد بهونه میاره من تهران دوست ندارم گرمه تابستانه میگم من خودم حضوری برم به نفع کنه اونجوری همش غصه نمیخورم که سر هیچ پوچ تموم شد 

افکار همسایه ها چه اهمیتی داره؟

من  و می‌دونم دو هفته انقد جیغ زدم همه همسایه ها شنیدن  اخه کدوم مادر میگ گرمم نشه ولی دخترم طلاق بگیره  میگ شوهره نمیخاد میگم خب تو بیا بریم شاید درست شد 

مردم میرن خونه دوست پسرشون تنها بعد تو میری خونه ی تودتون گیر میده؟یعنی بعد طلاقت هر موقع بری تهران ...

همون فکرم بکنن من زندگیمه مهم نیست برام فکر ی مشت همسایه 

من و می‌دونم دو هفته انقد جیغ زدم همه همسایه ها شنیدن اخه کدوم مادر میگ گرمم نشه ولی دخترم طلاق بگ ...

یعنی میخواد نیاد تا تو با شوهرت صحبت نکنی ؟

موضوع دعوای خودت و شوهرت چیه؟

عزیزم شاید مادرت نمیخواد تو کوچیک شی و اینکه میگه گرممه بهونه اشه.

برای آشتی باید طرف مقابل هم بخواد و تمایل داشته باشه.

دلیل طلاقت چیه؟

همون فکرم بکنن من زندگیمه مهم نیست برام فکر ی مشت همسایه

قیمه هارو نریز تو ماستا عزیزم. اینکه آدم به فکر حرف همسایه اش نباشه ی چیزه زندگی خودت هم یچیز دیگه. اینکه بخوای بدترین زندگی رو سفت بچسبی که شوهرت ولت نکنه به چه دردی میخوره؟

بستگی داره زندگی خودت چجوری باشه، شوهر اخلاق نداشته باشه بچه ننه باشه هرز باشه دسته بزن داشته یا نخوادت نباید غرورتو خورد کنی