2777
2789
عنوان

دخترم چرا اینجوریه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 58 پست
خیلی بهش گیر نمیدم ولی خب بالاخره باید یاد بگیره کاراشو خودش انجام بده در همین حد بهش میگموگرنه خیلی ...

عزیرم شما فکر میکنی خیلی گیر نمیدی ... اون فکر میکنه خیلی گیر میدی ...

با شوهرت رابطه ات سر انجام کارهاش و تمیزی خونه چطوره 

نگران نباش عزیزم درست میشه باید سعی کنی کاری کنی خودش کارای خودشو انجام بده تنبل نیست بیشتر لوسهمثلا ...

همه این راهکارهارو رفتم جواب نمیده

براش با بطری مخصوص خودش آب گذاشتم توی یخچال که خودش بره برداره بازم نمیره در طول روز کلی بدو بدو میکنه بازی میکنه موقع آب خوردن میشینه منو صدا میزنه

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها با بازی به یکی علاقمند میشن باهاش بازی کن واسش وقت بذار

آره شوهرمخیلی باهاش میگه میخنده

ولی من همش مشغول کارم خیلی خسته میشم دیگه وقت بازی کردن برام نمیمونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره شوهرمخیلی باهاش میگه میخندهولی من همش مشغول کارم خیلی خسته میشم دیگه وقت بازی کردن برام نمیمونه

خب بچه ها عاشق کسی آن که باهاش بازی کنه 

بازی های نشستنی انجام بدید

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
عزیرم شما فکر میکنی خیلی گیر نمیدی ... اون فکر میکنه خیلی گیر میدی ...با شوهرت رابطه ات سر انجام کار ...

به حرف شوهرم خیلی خیلی گوش میده

ولی شوهرم هیچی بهش نمیگه فقط باهاش بازی میکنه و میخنده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچه ها عاشق کسی آن که باهاش بازی کنه بازی های نشستنی انجام بدید

آره خودمم فگر میکنم مشکل همینجاست

وای آخه اینهمه بی تفاوتی نسبت به من از طرف دخترم واسم عجیبه

نه دلش برام تنگ میشه نه مثلا مریض بشم نگرانم میشه نه هیچی

انگار مامانش نیستم

مهرطلب نیستم خداروشکر ولی به این موضوعات حواسم هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره خودمم فگر میکنم مشکل همینجاستوای آخه اینهمه بی تفاوتی نسبت به من از طرف دخترم واسم عجیبهنه دلش ب ...

شما یه مدت رویه رو عوض کن 

حتما هر شب واسش قصه بگو 

در طی روز باهاش بازی کن 

نشستنی نقاشی کاردستی منچ 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
شما یه مدت رویه رو عوض کن حتما هر شب واسش قصه بگو در طی روز باهاش بازی کن نشستنی نقاشی کاردستی منچ

آره درست میگی باید خودمو تغییر بدم مرسی عزیزم🙏🏻🌹

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره درست میگی باید خودمو تغییر بدم مرسی عزیزم🙏🏻🌹

در طی روز هم حتما بوس و بغل و نوازش هم داشته باش

آره شوهرمخیلی باهاش میگه میخندهولی من همش مشغول کارم خیلی خسته میشم دیگه وقت بازی کردن برام نمیمونه

عزیزم کار خونه اولویت نیست وقتی بچه دار میشی اولویت بچه است ... حتی اگر خونه بهم ریخته است... باید روشهای جلب همکاری تو مرتب بودن خونه رو بعد از ایجاد صمیمیت به کار بگیری 

کتاب 

کتابی که آرزو می کنید والدینتان خوانده بودند 

رو بخون 

ببین چقدر داری اشتباه میری 

تو اینقدر کار میکنی اون فکر میکنه نقش تو تو خونه فقط همینه ! 

عزیزم کار خونه اولویت نیست وقتی بچه دار میشی اولویت بچه است ... حتی اگر خونه بهم ریخته است... باید ر ...

چه خوب تفسیر کردی عزیزم قطعا مشکل از طرف منه

مرسی از راهنماییت

چشم  حتما حتما میخونم باید جالب باشه ممنونم😍😘❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم خودت خیلی یه جورییی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

چه جوری؟😅

اول بچه گیاتو یادت رفته

دوم اونو حرمله و شمر میبینی

سوم خنگ میبینیش

و ....

از بدترین کاراش شروع کن یکی رو بگو تا جوابتو بدم و بعدی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

اول بچه گیاتو یادت رفته دوم اونو حرمله و شمر میبینی سوم خنگ میبینیشو .... از بدترین کاراش شروع کن یک ...

حرمله و شمر نمیبینمش ولی دلم نمیخواد نسبت بهم بی تفاوت باشه 

اگه تربیت و آگاهش نکنیم توی اجتماع ممکنه آسیب ببینه

خنگ نمیبنمش اتفاقا باهوشه وقتی که دقت کنه یاد میگیره ولی حواس پرته

ولی خب من کاملا مجاب شدم که مشکل از منه زیادی حساسم و زوم میکنم روی رفتاراش و باهاشم بازی نمیکنم بعبارتی در کنار من بهش خوش نمیگذره

1
5
10
15
20
25
30
35
40