2777
2789
عنوان

خیلی بد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 48 پست
اره باز فرار میکردم🤣🤣🤣میگف حداقل بیا بریم یه جا خلوت میگفتممم نههه بابام باشه چییی تازه بگو این م ...

دهنت سرویس😂😂😂 باباتم اگه بوده داشته میخندیده به کارات 😂😂لنتی آخه چرا قرار گذاشتی 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دهنت سرویس😂😂😂 باباتم اگه بوده داشته میخندیده به کارات 😂😂لنتی آخه چرا قرار گذاشتی

اره بخدا خیلی وضع بدی بود رو هم ۵ دقیقه ام نشد من اینجوری کردم اونم قهر کرد و اینا😂😂 باباا یهوییی شدددد وگرنه خو اینجور وقتا قرار نمیزارن 

چیکار کنم اون فراموش کنه😂

😂 آخه منی که اونجا نبودم نمیتونم فراموش کنم . اون چجوری فراموش کنه 😂😂 ولی بیا دوباره قرار بزار اینبار اکشن تر تا اونو فراموش کنه 😂

😂 آخه منی که اونجا نبودم نمیتونم فراموش کنم . اون چجوری فراموش کنه 😂😂 ولی بیا دوباره قرار بزار ای ...

اها این بار بدترش کنم تا قبلیه فراموش بشه؟ چه حرکتی این بار بزنم تا اون فرار کنه😂😂

اها این بار بدترش کنم تا قبلیه فراموش بشه؟ چه حرکتی این بار بزنم تا اون فرار کنه😂😂

😂😂😂 آره دیگه هرچی فکر کردم راهی جز این نیست که اونم یادش بره من هنوز دارم میخندم بهت 😂😂 خداروشکر شوهر دارم سرم نمیاد 😂😂

والا شما استادی من نمیتونم جسارت کنم نظر بدم 😂😂 ولی فکنم همینجوری فل بداهه بری جلو اوکیه 😂 آخه هر حرکت جدیدی که میزنی از قبلی غافل گیر کننده تره😂😂😂

وای🤣🤣🤣

😂😂😂 آخه فک کن اینو من اومدم برات تعریف کردم خودتو تصور کن ببین چ صحنه ای بوده .وای اونایی که اون لحظه شمارو دیدن تا یکسال میتونن تو جمشون تعریف کنن بخندن آخه حس میکنم هنوز خیلی چیزاش نگفتی 😂😂 من حتا قد و هیکل و لباساتونم تصور میکنم