2777
2789
عنوان

خیلی بد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 48 پست
خیلی ناراحتم این دیگه تا اخر عمرش مسخرم میکنهههه😂😂

😂😂 لنتی یجوری کارگاه بازی درآوردی ک منم هربار یادم بیاد منفجر میشم از خنده اون ک جای خود داره😂😂😂😂 وای دارم تصور میکنم با هول میدو ای اونم تند تند دنبالت 😂😂😂😂

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

😂😂 لنتی یجوری کارگاه بازی درآوردی ک منم هربار یادم بیاد منفجر میشم از خنده اون ک جای خود داره😂😂� ...

وای نگوووو🤣🤣خودش غش کرده بود از خنده منم خودم خندم گرفته بود😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای نگوووو🤣🤣خودش غش کرده بود از خنده منم خودم خندم گرفته بود😂😂

😂😂😂 بنظرم قرار بعدی بیسیم ببرین با فاصله تو پارک بشینین آمار بدین بهم اگه اوکی بود برید نزدیک هم 😂😂😂 واااای دختر هر لحظه یادم میاد این کارتو خندم میگیره 😂😂😂😂 این چ کاریه کردی 

😂😂😂 بنظرم قرار بعدی بیسیم ببرین با فاصله تو پارک بشینین آمار بدین بهم اگه اوکی بود برید نزدیک هم ...

چیکار کنمممم فراموش کنه وای خدا نگام میکرد میخندید خندش جوری بود این دیگه کیه😂😂😂

چیکار کنمممم فراموش کنه وای خدا نگام میکرد میخندید خندش جوری بود این دیگه کیه😂😂😂

😂😂😂 قشنگ فهمیده اولین آدم زندگی و قرارت بوده . این میاد خاستگاریت 😂😂😂

چراا

برای قهر او برای اتلاف وقت تو برای عدم امنیت که برات ایجاد شده ..برای بابا که بقول خودت ممکنه تو را آنجا ببینه ..که البته ندیده ..خوب جای شکرش باقی است

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

برای قهر او برای اتلاف وقت تو برای عدم امنیت که برات ایجاد شده ..برای بابا که بقول خودت ممکنه تو را ...

اره واقعا دیگه واقعا حوصله مردا رو ندارم با اینم تمومش میکنم

نمیخوامممم وای خدا میخوام کات کنم باهاش بخاطر این سوتی😂😂😂

😂😂 عب نداره دیگه همه سوتی میدن . ولی سوتی تو هیچوقت فراموش نمیشه 😂😂😂 هی نمیخام بخندم باز تصورت میکنم 😂😂😂 

😂😂 عب نداره دیگه همه سوتی میدن . ولی سوتی تو هیچوقت فراموش نمیشه 😂😂😂 هی نمیخام بخندم باز تصورت ...

نگوووو الان چیکار کنمممم😂😂تازه کجاشو دیدی یکی زدم رو گونم این اون ور نگاه کردم گفتم وای فامیل نیاد جلو چش خودش😂😂😂

نگوووو الان چیکار کنمممم😂😂تازه کجاشو دیدی یکی زدم رو گونم این اون ور نگاه کردم گفتم وای فامیل نیاد ...

خدا نکشتت دختر 😂😂😂😂 هرچی بیشتر تعریف می‌کنی خنده دارتر میشه . واااای اون پسره چقدر مرور کرده خندیده 😂😂😂😂

خدا نکشتت دختر 😂😂😂😂 هرچی بیشتر تعریف می‌کنی خنده دارتر میشه . واااای اون پسره چقدر مرور کرده خند ...

واییی نگوووو اخ قلبمممم😂😂نره برا رفیقاش بگهههه😂😂تازه بعد اینکه رفت افتادم دنبالش زنگ زدم کجایی این ور اون ور و نگاه میکردم عصبی شد گفت رفتم منم با حرف خرش کردم گف چه خوشگل موشگل کردی حیف نشد ماچت اینجور فرار کردی😂

واییی نگوووو اخ قلبمممم😂😂نره برا رفیقاش بگهههه😂😂تازه بعد اینکه رفت افتادم دنبالش زنگ زدم کجایی ا ...

😂😂😂😂وااای وااای باز تو هم افتادی دنبالش 😂😂😂😂آخه چرا 

شک نکن رفته تعریف کرده😂😂😂😂 منم با اجازت برا همه میخام تعریف کنم 😂😂😂 دل ی ملت شاد کردی بااین کارت😂😂 باز بااون همه ترس افتادی دنبالش که چی 😂🫢 لابد اگه برمیگشت باز تو فرار میکردی 😂😂

😂😂😂😂وااای وااای باز تو هم افتادی دنبالش 😂😂😂😂آخه چرا شک نکن رفته تعریف کرده😂😂😂😂 منم با اج ...

اره باز فرار میکردم🤣🤣🤣میگف حداقل بیا بریم یه جا خلوت میگفتممم نههه بابام باشه چییی تازه بگو این مکالمات چطوری بوده؟ یک متر از من فاصله داشت ولی با تلفن این مکالمات انجام میشد😂😂