2777
2789
عنوان

خیلی بد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 48 پست
اره باز فرار میکردم🤣🤣🤣میگف حداقل بیا بریم یه جا خلوت میگفتممم نههه بابام باشه چییی تازه بگو این م ...

دهنت سرویس😂😂😂 باباتم اگه بوده داشته میخندیده به کارات 😂😂لنتی آخه چرا قرار گذاشتی 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

ناراحتممم اخه این چه وضعش بوددد

🤣🤣

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دهنت سرویس😂😂😂 باباتم اگه بوده داشته میخندیده به کارات 😂😂لنتی آخه چرا قرار گذاشتی

اره بخدا خیلی وضع بدی بود رو هم ۵ دقیقه ام نشد من اینجوری کردم اونم قهر کرد و اینا😂😂 باباا یهوییی شدددد وگرنه خو اینجور وقتا قرار نمیزارن 

چیکار کنم اون فراموش کنه😂

😂 آخه منی که اونجا نبودم نمیتونم فراموش کنم . اون چجوری فراموش کنه 😂😂 ولی بیا دوباره قرار بزار اینبار اکشن تر تا اونو فراموش کنه 😂

😂 آخه منی که اونجا نبودم نمیتونم فراموش کنم . اون چجوری فراموش کنه 😂😂 ولی بیا دوباره قرار بزار ای ...

اها این بار بدترش کنم تا قبلیه فراموش بشه؟ چه حرکتی این بار بزنم تا اون فرار کنه😂😂

اها این بار بدترش کنم تا قبلیه فراموش بشه؟ چه حرکتی این بار بزنم تا اون فرار کنه😂😂

😂😂😂 آره دیگه هرچی فکر کردم راهی جز این نیست که اونم یادش بره من هنوز دارم میخندم بهت 😂😂 خداروشکر شوهر دارم سرم نمیاد 😂😂

والا شما استادی من نمیتونم جسارت کنم نظر بدم 😂😂 ولی فکنم همینجوری فل بداهه بری جلو اوکیه 😂 آخه هر حرکت جدیدی که میزنی از قبلی غافل گیر کننده تره😂😂😂

وای🤣🤣🤣

😂😂😂 آخه فک کن اینو من اومدم برات تعریف کردم خودتو تصور کن ببین چ صحنه ای بوده .وای اونایی که اون لحظه شمارو دیدن تا یکسال میتونن تو جمشون تعریف کنن بخندن آخه حس میکنم هنوز خیلی چیزاش نگفتی 😂😂 من حتا قد و هیکل و لباساتونم تصور میکنم