2777
2789
عنوان

شوهرم میگه زن دوم میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 14694 بازدید | 273 پست
چجوری فهمیدی خیانت میکنه

چتاش

شبا میرفت خونه دوس دختر متاهلش میخوابید

با رفیق صمیمیم خوابید 

ی بار زنگ زدم گوشیش دیر جواب داد بعد یهو‌حواسش نبود گفت نکن عزیز دلم دست نزن ب این خراب میشع

کارما💫    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی ادم هوله الانم دوس دختر داره بهتره ب ی خراب مث خودش خیانت بشه ن من

همون اولش اینجور بود؟

هنوز جوونی آخه حیف عمرت به باد بره

دختر کوردم💛❤️💚 نمی‌دونم نخواست نشد یا خواست نشد❤️‍🩹

چتاششبا میرفت خونه دوس دختر متاهلش میخوابیدبا رفیق صمیمیم خوابید ی بار زنگ زدم گوشیش دیر جواب داد بع ...

چقدر بی شرفه هیج وقت نفهمیدم تو ذهن اونابی که هم زن دارن همه بچه خیانت میکنند چی میگذره

عزیز دلم خدابه دلت ارامش بده میگم عزیزم به نظرت نباید روبدنیااوردن بچت بیشترفکرکنی؟؟ خودت میگی نهایت تنهابزرگش میکنم امادرواقع اون بچه ب پدرهم احتیاج داره وهرچقدرم توزحمت بکشی بزرگش کنی تهش میگ ک چرامنوب دنیااوردی وهزارتاحرف دیگ

چتاششبا میرفت خونه دوس دختر متاهلش میخوابیدبا رفیق صمیمیم خوابید ی بار زنگ زدم گوشیش دیر جواب داد بع ...

و تو چرا طلاق نمیگیری ؟   تو ادمی    تو هم نیتونی زندکی سالم با یه انسان واقعی تحربه کنی 

واقعا موندی بخاطر  کی 

نگی بخاطر بچه ک  خودنو میکوبم تو دیوار 💔😞

همین که گفتی راضی هستی ، الان از خیانتش اذیت نیستی؟ فکر کن یه زن دیگه هم حق داشته باشه رسمی اون موقع ...

نه دیگه

از وقتی با رفیق 15 سالم خوابید برای همیشه تو دلم مرد یخ شدم

همه خیانتاش ی طرف با رفیقم بودن ی طرف

کارما💫