2777
2789
عنوان

فانکشنال یاtrx

306 بازدید | 27 پست

کدوم بهتره برا من به نظرتون؟۱۶سالمه،میخام چاق شم ولی خوشفرم باشه بدنم،ورزشم کلا کار نکردم تا حالا،تو مدرسه حتی همه ورزشارو میپچوندم از اول تا همین الان

کمرم قوز داره گردنم قوز داره شونه هام افتادگی دارن

چه‌ ورزشی به نطرتون برام مناسبع؟

من یکدت تی ار ایکس کار کردم راضی نبودم

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فانکشنال

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
ای وای چرا؟

تاثیری روی فرم دهی بدن نداشت 

لاغرم نشدم برعکس شکم گرفتم 😐

در ضمن خیلی ورزش سختیه 

بعد از هر جلسه باشگاه بدن درد داشتم و اصلا عادی نمیشد 

اصلا نتونستم بهش عادت کنم

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بدنسازی

نمیدونم چرا من اصلا اعتماد بنفس شروع بدن سازی رو ندارممم🤦🏼‍♀️

اول اینکه بدنم ضعیفه تو ورزش واقعا کم میارم انعطافم به شدت پایینه همچنین توان بدنی 

بعدم حس میکنم اگه برم بدنساری هیچی بلد نیستم همه مسخرم میکنن🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

از کجا بدونم مربی اموزش میده بدنسازی رو یا خودمون باید با وسیله ها کار کنیم؟

من میخام چاق شم آخهعه جدی؟خب پس کنسله انگار

فانکشال خوبه

نمیدونم چرا من اصلا اعتماد بنفس شروع بدن سازی رو ندارممم🤦🏼‍♀️اول اینکه بدنم ضعیفه تو ورزش واقعا کم ...

تو باشگاه مربی بعد تست اول یه ماه فقد رو قوای بدنیت کار میکنه بعد تازه بدنسازیو شروع میکنه

تو باشگاه مربی بعد تست اول یه ماه فقد رو قوای بدنیت کار میکنه بعد تازه بدنسازیو شروع میکنه

این حالت خصوصی نداره ؟ یعنی برای همه ی ورزشکارا همینکارو میکنه؟

یا مبلغ اضافه ای باید بدم؟