2777
2789
متنفر میشه گیر نده بهش بزار خودش عقایدشو انتخاب کنه همین که شما اخلاق و رفتار درست داشته باشی امر و ...

تو به عقاید یک غریبه کار داری 

که اومدی تو تاپیک مذهبی 

اون وقت داری میگی اون مادر به عقاید بچش کار نداشته باشه

جالب نیست😊

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو به عقاید یک غریبه کار داری که اومدی تو تاپیک مذهبی اون وقت داری میگی اون مادر به عقاید بچش کار ند ...

چی میگی ؟؟

ماذا فاذا؟؟

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بچه ها دوست ندارند برن مدرسه و درس بخونن، چرا مجبورشون میکنیم؟دوست دارند با دوستاشون برن تو کوچه و خ ...

بحث دین فرق میکنه 

دینو اجبار کنی نوجوون بشه میزاره کنار 

ولی مدرسه رو بزرگ میشه خودش فوایدشو میفهمه دیگه نمیذارتش کنار 

انسان عقایدش دائما درحال تغییره یک مثالی ک من توی زندگیم دارم از این اجبار 

من یک خواستگاری داشتم! خواستگارم مذهبی بود منم مذهبی نیستم یعنی چادری نیستم اقا این به من در حرف میگفت هرجور دوست داری! اما در عمل روزی بیست تا حدیث راجع به حجاب برای من میفرستاد روزی صد مدل چادر میفرستاد اخرم یک روز گفت اگر یک روزی چادری بشی اولسن چادرتم خودم دوست دارم بهت هدیه بدم 

روزی هزار بار به من میگفت اره چادر ابروی حضرت زهرا بوده و ..... 

ولی من نه تنها چادری نشدم بلکه لجم کردم با اینکه نماز میخونم غسل میکنم روزه میگیرم ولی حجاب رو نه 

بنظر من مسائل دینی رو خود  فرد باید قبول کنه و از اعماق وجودش بپذیره و انجام بده 

برای این و اون انجام بدی یک روزی ول میکنی

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

آموزش با اجبار و تعصب و...فرق داره.خداروشکر که شما مسیر درست رو پیدا کردی.ولی ایا الان با وجود این ا ...

مدرسه رو بزرگ میشه میبینه عه همه هم سن و سالام دارن میرن 

ولی دین رو بزرگ میشه با ۱۰۰۰ تا عقاید جدید اشنا میشه 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

زیر هفت سال باید از نظر بازی و ریخت و پاش تقریبا آزاد بزاریش این آزادی دادن باعث میشه از هفت سال به بعد بتونه محدودیت و ادب رو بپذیره و قانون مدار بار بیاد پس امرو نهی و آموزش مستقیم تو این دوره نباشه براش قصه های مذهبی رو میگی و اصول دین رو در قالب داستان و شعر میخونی و با شخصیتا آشنا میکنی . بعداز هفت سال باید روی ادبش کارکنی براش قانون بزاری تشویق و تنبیه قرار بدی . نماز هم از همین موقع شروع کن آموزش دادن البته بهتره که امور نمازش با پدر باشه . 

حالا احترام بین پدر و مادر و محبتی که پدر به مادر میکنه و اقتداری که مادر به پدر میده اینا همش روی اطاعت پذیری بچه تاثیر داره . هرچی بین پدر مادر هماهنگی باشه بهتره.

برای اومدن به تاپیک شما اجازه میدین؟

برو بابا 

فقط میخوای یه جوابی بدی

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

همانطورکه یه بچه آرایش کردن مادرشو میبینن و راغب میشه به آرایش کردن ،یا پدرشو‌میبینه که‌موزیسینه و یا مادرشو میبینن که رقص تمرین می‌کنه و یا هر شغل و رفتاری.....بچه مایل میشه و علاقمند به اون شغل و رفتار . بعدم پدر مادرش کمکش میکنن تو این راه  ،

بچه خانواده مذهبی  هم به مسائل مذهبی تمایل پیدا می‌کنه با دیدن پدر مادرش و حضور در مجالس مذهبی .

حالا بزرگ بشه تغییر کنه اون جداست که احتمالش هست .

ولی اینکه بگن بذار راهشو خودش پیدا کنه اشتباهه و از عناد سرچشمه میگیره .

بچه سوپر مارکتی به ندرت پیش میاد دکتر بشه ،یا برعکس بچه دکتر عمرا شغل آزاد داشته باشه و امثالهم.

چون خانواده خیلی مهمه و آنچه بچه از کودکی میبینه.

مدرسه رو بزرگ میشه میبینه عه همه هم سن و سالام دارن میرن ولی دین رو بزرگ میشه با ۱۰۰۰ تا عقاید جدید ...

توی همون تربیت دینی

اینه که بهش بگی ادمای دیگه تربیت متفاوتی دارن

بعضیا افتاب پرست و همرنگ جماعت ان

بعضیا که دین متفاوتی دارن 

بعضیا نماز میخونن ولی میشن شمر 

همه اینا اتفاقا با تربیت دینی فهمیده میشه 

پس قرار نیست ذهنش بسته باشه  و با یه چیز بزرگ عجیب روبرو بشه

تمام این عقاید مختلف که میگی حتما توی قران بهش اشاره شده 

همانطورکه یه بچه آرایش کردن مادرشو میبینن و راغب میشه به آرایش کردن ،یا پدرشو‌میبینه که‌موزیسینه و ی ...

وای تو روخدا بچه های دکترا رو مثال نزن که همشون با پارتی و به زور کلاس کنکور که از برکت پول باباشون میرن قبول میشن فامیل ما هیات علمی یکی که قبول نشد اینجا فرستاد دانمارک یکی هم مثلا تورقوزاباد قبول شد براش انتقالی گرفت مشهد

وای تو روخدا بچه های دکترا رو مثال نزن که همشون با پارتی و به زور کلاس کنکور که از برکت پول باباشون ...

بله ولی اگه پدرش شغل آزاد داشت عمرا برای بچه اش اینکارو‌میکرد؟  هرچند خیلی متمول هم بود ؟ 

یا اصلا بچه به فکرش می‌رسید که دکتر بشم ؟ 

اصلا پدر مادر نماز بخونن بچه خودش دنبال سجاده مخصوص میگرده .

متاسفانه کسانی که تو این تاپیک بودن از نزدیک سجاده و نماز خوندن ندیده بودن و فکر میکردن چ اتفاق عجیبی قراره بیفته

درصورتی که بقول شما پدر بشینه سر منقل بچم داره اموزش میبینه 

حالا خود بچه دو تا سوال میپرسه شما هم ۲تا جمله ج میدی 

مثلا میگی دارم با خدا حرف میزنم اونم حتما میپرسه خدا کیه و ... همین میشه تربیت بچه دو ساله

یک تاپیک پشت بند این تاپیک زدن و میگن کسی که به بچه نماز خوندن یاد بده افراطی و تندرو و داعشیه

درصورتی که کسایی که میرن با داعش بجنگن از همچین خانواده هایی هستن نه خانواده های ول معطل 

اگاهی با اجبار فرق داره اگر هدف اموزشه بله مدرسه از کلاس اول اموزش میده .تلوزیون صبح تا شب داد و بید ...

تو مدرسه دیگه به اون صورت اموزش نمیدن. 

ولی  خب یادآوری و تکرار با اجبار فرق می‌کنه. یادآوری و تکرار همیشه باید باشه نمیشه که یه آموزش به بچه بدیم بعد رهاش کنیم بگیم حالا خواستی انجام بده نخواستی انجام نده 

مثل تکالیف مدرسه است تا تکرار و تمرین برای بچه نباشه تو ذهنش ماندگار نمیشه

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن