2777
2789
تو مدرسه دیگه به اون صورت اموزش نمیدن. ولی خب یادآوری و تکرار با اجبار فرق می‌کنه. یادآوری و تکرار ...

همین حرفی ک زدین میشه اجبار چه خوشتون بیاد چع خوشتون نیاد 

اجبار نتیجه عکس داره 

حالام خوددانید 

من فقط حقیقتو گفتم ولاغیر

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی میگی ؟؟ماذا فاذا؟؟

عزیز

میگم طبق اذعان خودت تو اون تاپیک که مذهبی نیستی

و اومدی تو تاپیک مذهبی 

یعنی به عقاید دیگران کار داری

اونوقت نظری که گذاشتی رو هم بخون

داری به یه مادر میگی به عقاید بچش کار نداشته باشه

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

تو مدرسه دیگه به اون صورت اموزش نمیدن. ولی خب یادآوری و تکرار با اجبار فرق می‌کنه. یادآوری و تکرار ...

سر درس های بی فایده مدرسه بچه اشونو کتک هم میزنن بعد آموزش نماز با بازی و با شوقی که کودک داره میشه اجبار .

به نظرم اینا تو خونه زندگیشون اموزشهاشون همش اجباری بوده که نمیتونن درک کنن که بچه سه چهار ساله با چه شوقی نماز یاد میگیره بدون اجبار .

در کنار شعر های مفید و داستانهای زیبا

بچه ای که تا هفت سال فقط شعر و ترانه های غربی حفظ کنه مغزش برای حفظ نماز نمی‌کشه و میشه براش زور بدو ...

بچه دخترخالم از یک سالگی حرف میزنه دریغ از یک شعر حافظی چیزی شعرایی که بلده مثلا کلاغ دم سیاه قار قار سر کن 😣😅

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

سر درس های بی فایده مدرسه بچه اشونو کتک هم میزنن بعد آموزش نماز با بازی و با شوقی که کودک داره میشه اجبار .

به نظرم اینا تو خونه زندگیشون اموزشهاشون همش اجباری بوده که نمیتونن درک کنن که بچه سه چهار ساله با چه شوقی نماز یاد میگیره بدون اجبار .

در کنار شعر های مفید و داستانهای زیبا

عزیزمیگم طبق اذعان خودت تو اون تاپیک که مذهبی نیستیو اومدی تو تاپیک مذهبی یعنی به عقاید دیگران کار د ...

فقط اومدی یه چرتی بگی بری هاااا‌

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بچه دخترخالم از یک سالگی حرف میزنه دریغ از یک شعر حافظی چیزی شعرایی که بلده مثلا کلاغ دم سیاه قار قا ...

پدر مادر مسئولن در مورداین بچه .الان اکثر بچه ها یا میرقصن یا چرت میخونن یا آرایش میکنن .این بچه عمرا چیزی در اینده بفهمه چه مذهبی چه علمی 

فقط رل خواهند زد و گمراهی 

همین حرفی ک زدین میشه اجبار چه خوشتون بیاد چع خوشتون نیاد اجبار نتیجه عکس داره حالام خوددانید من فقط ...

بله نوعی اجبار هست ولی خب گاهی همین مقدار اجبار نیاز هست. 

ما خیلی جاها برای تربیت بچه ها ناچاریم اجبار کنیم منتهی نه اجبار سختگیرانه. ما نمی‌تونیم یه چیزی به بچه بگیم و بعد راهش کنیم و بگیم خودش باید انتخاب کنه. بعدم روحیات بچه ها با هم متفاوت، دیدم بعضی بچه ها خیلی آرومتر و هر چی بهشون میگی سریع گوش میدم و انجام میدم اما بعضی بچه ها لجبازترن 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

زنگ بزنین مرکز پاسخگویی به سؤالات دینی بپرسین.
096400
یا کتابهای تربیت اسلامی رو دانلود کنین بخونین.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

خب خودت نیستی چرا اومدی در جایی که از خانمهای مذهبی سوال پرسیده نظر میدی؟؟؟عنوان رو بخوون نوشته مذهب ...

چه خوب اینجور جاها چقدر متمدن میشید ولی تو تاپیکای دیگه که خوشایندتون نیست نظر میدید

اعتراض هم که میشه میگید سایت عمومی تاپیک زدی منتظر نظر مخالف هم باش

چه خوب اینجور جاها چقدر متمدن میشید ولی تو تاپیکای دیگه که خوشایندتون نیست نظر میدیداعتراض هم که میش ...

ما اول نگاه میکنیم تاپیک به ما مربوط نشه حضور پیدا نمی کنیم...

بر عکس شما ها که همیشه افکار روغن فکری تون رو میخواهید بکنید در ذهن ملت🙌🙌🙌

❤❤❤