2777
2789

رفتار مادر بسیاااار تاثیر گذاره

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

باید از همون یک سالگی شروع شه 

نماز خوندن چادر سر کردن مادر برای نماز رو ببینه و مادر تشویقش کنه براش یه جانماز خوشرنگ جذاب بخره وقت نماز برا اونم بندازه تا اینجوری تشویق شه از همون دو سه سالگی 

برای باقی مسائلم به همین ترتیب عمل کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از کودکی اموزش دادم از ۵ سالگی روزه کله گنجشکی گرفت ۷ سالگی روزکامل و ۹ سالگی تمام روز هاش رو گرفت ...نماز هم از کوچکی شاید ۳ سالگی به صورت بازی با هم میخوندیم 

الان که ۱۵ سال داره هم نماز میخوونه هم روزه میگیره...

اینم بگم براش انجام این کارها رو جذاب کردن بودم و با پدرش مرتب تشویق میشد 

❤❤❤
باید از همون یک سالگی شروع شه نماز خوندن چادر سر کردن مادر برای نماز رو ببینه و مادر تشویقش کنه براش ...

کار کاملا اشتباه، استاد ماه علوم اسلامی تدریس میکرد و حوزه و داشنگاه رفته بود میگفت این کار کاملا اشتباهه و نتیجه عکس میده و تاکید داشت گیر زیادی ندین

کار کاملا اشتباه، استاد ماه علوم اسلامی تدریس میکرد و حوزه و داشنگاه رفته بود میگفت این کار کاملا اش ...

نه اشتباه نیس به نظر من 

بچه باید آشناییت پیدا کنه من نمیگم بزور مجبورش کرد ولی مقدماتش رو چند سال جلو تر از سن تکلیف  فراهم کرد 

من از کودکی اموزش دادم از ۵ سالگی روزه کله گنجشکی گرفت ۷ سالگی روزکامل و ۹ سالگی تمام روز هاش رو گرف ...

ماشالله بهش خدا حفظش کنه و عاقبت به خیر باشه انشالله چراغ دلتون رو همیشه روشن نگه داره الهی 

چه مادر آگاهی هستین چقد با مسئولیت 🥹💓 

من از کودکی اموزش دادم از ۵ سالگی روزه کله گنجشکی گرفت ۷ سالگی روزکامل و ۹ سالگی تمام روز هاش رو گرف ...

خداحفظش کنه 🙏

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

یک سالگی؟؟؟؟چقدر تندرویین

نگفته بچه مجبور کرده نماز بخوونه که...

مثلا براش چادر نماز خریده 

براش سجاده پهن کرده ...

اگه شما مادر بودید میدید که بچه هایی تازه راه می افتن هم  ادا نماز خووندن رو در میارن البته اگه خانواده نماز خوان باشه!!!

❤❤❤
من یه مادر هستم و تجربه اش کردم ...استاد ها زر مفت میزنن هر بار هم حرف قبلی شون رو نقض میکنن

تو نمیدونی این وضعیت تا کجا پیش نمیره من دوستم خیلی مذهبی بود چادرش تو کلاس درس هم نمیوفتاد نمازش قضا نمیشد  خانوادش هم مذهبی، الان روسری هم نمیذاره، فقط رفت دانشگاه کامل عوض شد 😂 پس زیاد به خودت مغرور نشو

یک سالگی؟؟؟؟چقدر تندرویین

از یک سالگی باید ببینه ! یک سالگی مقدمه دو سالگیه 

دو سالگی مقدمه سه سالگیه... 

و زمان خیلی زود میگذره و بچه نه ساله میشه از همون اول که تو محیط باشه و به چشم خیلی چیزای مثبت رو ببینه میره تو ناخوداگاهش و نه سالگی بدون هیچ زور و فشار خاصی تشویق میشه به نماز و انجام تکالیف 

تو نمیدونی این وضعیت تا کجا پیش نمیره من دوستم خیلی مذهبی بود چادرش تو کلاس درس هم نمیوفتاد نمازش قض ...

مغرور نیستم...

چون بارها بهش در مورد این مسائل توضیح داده ام ...

اگه اعتقاد قلبی ادم باشه میشه جز  زندگی...

❤❤❤