2777
2789

برعکس من

منو هر کسی ببینه بهم میگه حس میکنم قبلاً جایی دیدمت

ولی کسایی رو دیدم که حتی به نزدیک ترین آدمای زندگیشونم شبیه نیستن

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا کسی شبیه کسی نیست(منظورم حالت طبیعیه)

اونایی که شبیه همن کارای زیباییشون مشابه همدیگس

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

نه خب گفتم کاری به زشتی و خوشگلیش ندارم ولی الان اکثرا ۹۰ درسدشون شکل تمدیگرن ولی من اصلا

حتما عمل اینا نکردی...چون زن و دخترای امروزی کلا عملین و شبیه هم 

منم اینجوریم خیلیم به نظرم صورت زن در کمال سادگی معصومه

اصلا کسی شبیه کسی نیست(منظورم حالت طبیعیه)اونایی که شبیه همن کارای زیباییشون مشابه همدیگس

نه خب من خیلیا رو میشناسم که سنشون هنوز به عمل نرسیده ولی خب خیلی به همدیگه شباهت دارن

نه خب من خیلیا رو میشناسم که سنشون هنوز به عمل نرسیده ولی خب خیلی به همدیگه شباهت دارن

من دور و برم ندیدم

خودمم شبیه کسی نیستم

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

ولی من همه جاشعبه دارم اهل ژل وعمل واین چیزا هم نیستم یه بازیگر هندی شبیه منه یه مداح اقا هم شبیه منه 😅😅😅 دیگه یه بارهم یه خانومی بادخترش توفروشگاه ب من گیردادن که توفلانی هستی عروس فلانی هی قسم ایه اصلا هم باور نکردن دیگه هم ندیدمشون