2777
2789
عنوان

بیاین

33 بازدید | 6 پست

من با خاله شوهرم کلن مشکل دارم اصن بدم میاد ازش این به کنار. تو. زندگیمونم خیلی دخالت میکرد واسه همه چی .. هیچ کاره بود ولی خودشو همه کاره میدونست اینم بگم  واسه شوهر من( اینجوری بود) چسبیده بود ول نمی‌کرد واسه بقیه اینجوری نیست . کلن پشت همه حرف میزنه حتی جاریم که اون اصن هیچ بدی نکرده که خاله شوهرم پشتش حرف های ناجور بگه و فوش بده ما هم تو عقد بودیم که همش دخالت میکرد شوهر منم حرفهای اونا رو گوش میکرد تا خالش به شوهرم می‌گفت واسه لباسش برین از فلان جا بخرین که لباس و من میخام برم کنم شوهرم نمیخاد برش کنه حالا بعدش تا صبح به شوهرم میگفتم من نمیخام توجه نمی‌کرد خیلی حرف گوش کونشون بود  و دخالت میکرد تویه همه چی 

میخواستم عروسی بگیرم به شوهرم گفت عروسی نگیری باید ۱۰۰تومن خرج کنی حالا بیا بگو من میخام عروسی بگیریم حالا به اسرار بابام حنابندون گرفتیم همونم ول نمی‌کرد باز زنگ زد به مادرم که لباس عروس میخواد چیکار بره همون لباس یو .که رو خرید بوده برش کنه (لباس مجلسی حالا) واسه طلا شد زنگ زده دوباره بگین طلا ها رو بده بهش .اگه نده دعوا میشه  حالا از تیکه هاش بگیر همشم می‌خاست منو تربیت کنه. الآنم زرت و زرت چیزی می‌فرسته هر موقع هم می‌فرسته یا همون موقع یا روز بعدش دعوا میکنیم خیلی تعجب .یه. واقعن 

منم دیگه یه جوری شده ازش بدم میاد همش فراریم ازش که قیافش نبینم نمی‌دونم چرا  وقتیم چیزی میاره باز شوهرم میشینه به تعریف کردن جلو من میگه باز ؛ظهری بهش میگم که می‌دونه تو خوشحال میشی میاره برات تعریف میکنی همش واسه همون.. باز شروع کرده حرف زدن  و اینا 

فراموش نمیشه واقعن بعضی چیزا الآنم واقعن از ته قلبم میخام سر به تنش نباشه چه برسه اینکه چیزی بیاره واسه ما 

خیلی موضوعات دیگه هست که بنویسم دفتر میشه دیگه 

مامانمم دید چون هر چی میاره دعوا میکنیم همون موقع یا روز بعدش به مادر شوهرم گفت ولشون کنه چی میخواد یا دخالت می‌کنه یا چیزی می‌فرسته براشون مادر شوهرمم هیچ‌ نگفت 

مادر شوهرت دخالت نمیکنه بعد خواهرش جانشینش شده عجب بابا 

تو هیچکاری نمیتونی بکنی فقط باید رو شوهرت کار کنی فقط شوهرت میتونه جلوش وایسه اینم اشتباه بوده که مادرت به مادرشوهرت گفته اونوقت بعدا اونام میگن مامانت چرا دخالت میکنه 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

مادر شوهرت دخالت نمیکنه بعد خواهرش جانشینش شده عجب بابا تو هیچکاری نمیتونی بکنی فقط باید رو شوهرت کا ...

خب وقتی اون حرف میزنه چیزی میاره زنگ میزنه هی حرف میزنه حرفاشم تا یه بخشی نوشتم 

بلاخره یه چیزی باید بگی که روش کم شه نکنه دیگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مادر شوهرت دخالت نمیکنه بعد خواهرش جانشینش شده عجب بابا تو هیچکاری نمیتونی بکنی فقط باید رو شوهرت کا ...

بگم مادر شوهرم کار به هیجا نداره از خوبیش و اینا هر چی بگم کم گفتم مادر شوهرم کار نداره این نمی‌دونم اون وسط چی میخواد 

ینی باید شوهرم چیکار کنه باهاش که دل منم خنک شه اونم روش کم شه کار نگیره

خب وقتی اون حرف میزنه چیزی میاره زنگ میزنه هی حرف میزنه حرفاشم تا یه بخشی نوشتم بلاخره یه چیزی باید ...

آره عزیزم درست میگی ولی این مهمه اون یچیز از دهن کی در بیاد این مهمه که اون یچیز از زبون تو یا خانوادت نباشه فقط و فقط باید از زبون شوهرت باشه اونوقته که کلکش کنده میشه من همه اینا رو تجربه کردم که دارم بهت میگم تا وقتی شوهرت گوش به حرف اونا باشه تو هیچ کاری نمیتونی بکنی باید با سیاست شوهرتو بکشی طرف خودت باید شوهرت جلوی خالش وایسه 

توام باید سعی کنی خیلی صبور باشی صبوری کنی تا به مرور زمان درست بشه تا جایی که میتونی جلوی شوهرت نشون نده که از خالش بدت میاد برعکس وقتی چیزی میاره به شوهرت بگو دست خاله درد نکنه بنده خدا چقد زحمت میکشه اینجوری باید شوهرتو خر کنی بکشی طرف خودت با دعوا فقط باعث میشی بیشتر بچسبه به خالش و خالش براش عزیز تر بشه مردها مثل بچه میمونن دیدی به بچه میگی این کارو نکن بدتر بچه لج میکنه اون کارو میکنه مرد هام دقیقا همینن سیاست داشته باش چرب زبونی کن دعوا نکن با شوهرت چون فقط اوقات خودتون تلخ میشه

بگم مادر شوهرم کار به هیجا نداره از خوبیش و اینا هر چی بگم کم گفتم مادر شوهرم کار نداره این نمی‌دونم ...

یه سری دعا و ذکر هست برای دفع دشمن و زبان بند و اینا از گوگل سرچ کن بخون آیت الکرسی و چهار قل زیاد بخون فوت کن به خودت و شوهرت ذکر اللهُمَ الجْعَلْنی فی دِرْئِکَ الْحَسینَة اَلَّتی تَجْعَل فیها مَن تُرید این فوقالعادس همیشه بخون به نیت دور شدن خاله شوهرت از زندگیتون