2777
2789
عنوان

کنکوریا

214 بازدید | 11 پست

سلام من تراز اردیبهشتم شد ۱۱۳۱۹
نمرات زیست و فارسی۱۹.۵
شیمی فیزیک۱۹.۷۵
ریاضی ۱۹.۵امسال۱۹.۷۵پارسال
دینی و عربی۲۰ پارسال
هویت و سلامت ۱۹ پار
پزشکی دانشگاه ایران یا تبریز چقدر احتمال داره بیارم؟خودم بومی تبریزم ولی شدیدا میخوام برم تهران امید داشته باشم؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تراز کنکورت که خیلی خوبه.

ولی معدل رو ای کاش همه رو ترمیم میزدی امسال.

هم عربی هم دینی ( خصوصا عربی ) امسال خیلی ترازش خوب میشه.

ولی خب نگران نباش ایشالا بهتریناا واست پیش میاد عزیزم🩷

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

پرام عجب رتبه ای، عجب ترازی، عجب نمراتی، چشم نزنم یه وقت ماشاءالله 😂 به نظرت یکی از صفر شروع کنه میتونه؟ ما کنکوری داریم که چندسال از درس دور بوده، هیچی یادش نیست

فکر کن تا هشتم یادشده ریاضی رو، شیمی و فیزیک که هیچی، به نظرت چقدر طول میکشه؟

•رنگین کمون• یه زمانی قشنگ بود تا اینکه یه عده از افراد اختلال دار خودخواه° ازش سواستفاده کردن.

دانشگاه ایران چرته بخاطر تهران رفتن چرا بری اونجا آخه

دانشگاه شیراز و تبریز شرف دارن به ایران

رتبت فکر کنم زیر ۴۰۰ میشه میتونی بری تهران و شهید بهشتی بابا

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

تراز کنکورت که خیلی خوبه.ولی معدل رو ای کاش همه رو ترمیم میزدی امسال.هم عربی هم دینی ( خصوصا عربی ) ...

میخواستم ولی تا اسفند میگفتن یازدهم هست منم مهر وقتی شروع کردم با خودم گفتم نمیشه ۲۱ تا امتحان بدم پس عربی و دینی و نمیخونم بعدشم که گفتن یازدهم نیست یه ماه مونده بود به کنکور اردیبهشت که نتونستم بخونم همونا ذهنمو درگیر کرده ک شاید خیلی بیاره پایین

دانشگاه ایران چرته بخاطر تهران رفتن چرا بری اونجا آخهدانشگاه شیراز و تبریز شرف دارن به ایرانرتبت فکر ...

ببین راستش یکم میخوام از جو خونواده دورشم واس همین تبریز و نمیزنم وگرنه حرفت درسته شهید بهشتی هم نمیارم که

پرام عجب رتبه ای، عجب ترازی، عجب نمراتی، چشم نزنم یه وقت ماشاءالله 😂 به نظرت یکی از صفر شروع کنه می ...

من خودم دوسال جدی خوندم امسال پشت بودم ولی خیلی خوب بخونه با ساعت مطالعه بالا میرسه و حتماحتما مشاور خوب داشته باشه که اخیرا کنکور داده ۴۰۲ به بعد چون الان کنکور خیلی فرق داره و ترجیحا بیشتر رو نهایی وقت بزاره که خیلی زود بازده تره از کنکور و الان ۶۰ درصده که خودش امتیازه

من خودم دوسال جدی خوندم امسال پشت بودم ولی خیلی خوب بخونه با ساعت مطالعه بالا میرسه و حتماحتما مشاور ...

تو یکسال به نظرت شدنیه؟ در حد کلاس هشتم بلده👀

•رنگین کمون• یه زمانی قشنگ بود تا اینکه یه عده از افراد اختلال دار خودخواه° ازش سواستفاده کردن.

ببین راستش یکم میخوام از جو خونواده دورشم واس همین تبریز و نمیزنم وگرنه حرفت درسته شهید بهشتی هم نمی ...

بیای تهران از گرما میپزی و حسرت تبریز خنک و میخوری😭

ببین راستش یکم میخوام از جو خونواده دورشم واس همین تبریز و نمیزنم وگرنه حرفت درسته شهید بهشتی هم نمی ...

معلومه که میاری

پارسال رتبه ۷۰۰ و خورده چون اونقد رفته بودن دندون پزشکی بهشتی آورد

حالا تهران ۲۵۰ به پایین بخواد احتمالا اونو نمیدونم ولی بهشتی صددرصد میاری

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن