2789
عنوان

کنکوریا

213 بازدید | 11 پست

سلام من تراز اردیبهشتم شد ۱۱۳۱۹
نمرات زیست و فارسی۱۹.۵
شیمی فیزیک۱۹.۷۵
ریاضی ۱۹.۵امسال۱۹.۷۵پارسال
دینی و عربی۲۰ پارسال
هویت و سلامت ۱۹ پار
پزشکی دانشگاه ایران یا تبریز چقدر احتمال داره بیارم؟خودم بومی تبریزم ولی شدیدا میخوام برم تهران امید داشته باشم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تراز کنکورت که خیلی خوبه.

ولی معدل رو ای کاش همه رو ترمیم میزدی امسال.

هم عربی هم دینی ( خصوصا عربی ) امسال خیلی ترازش خوب میشه.

ولی خب نگران نباش ایشالا بهتریناا واست پیش میاد عزیزم🩷

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

پرام عجب رتبه ای، عجب ترازی، عجب نمراتی، چشم نزنم یه وقت ماشاءالله 😂 به نظرت یکی از صفر شروع کنه میتونه؟ ما کنکوری داریم که چندسال از درس دور بوده، هیچی یادش نیست

فکر کن تا هشتم یادشده ریاضی رو، شیمی و فیزیک که هیچی، به نظرت چقدر طول میکشه؟

•رنگین کمون• یه زمانی قشنگ بود تا اینکه یه عده از افراد اختلال دار خودخواه° ازش سواستفاده کردن.

دانشگاه ایران چرته بخاطر تهران رفتن چرا بری اونجا آخه

دانشگاه شیراز و تبریز شرف دارن به ایران

رتبت فکر کنم زیر ۴۰۰ میشه میتونی بری تهران و شهید بهشتی بابا

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

تراز کنکورت که خیلی خوبه.ولی معدل رو ای کاش همه رو ترمیم میزدی امسال.هم عربی هم دینی ( خصوصا عربی ) ...

میخواستم ولی تا اسفند میگفتن یازدهم هست منم مهر وقتی شروع کردم با خودم گفتم نمیشه ۲۱ تا امتحان بدم پس عربی و دینی و نمیخونم بعدشم که گفتن یازدهم نیست یه ماه مونده بود به کنکور اردیبهشت که نتونستم بخونم همونا ذهنمو درگیر کرده ک شاید خیلی بیاره پایین

دانشگاه ایران چرته بخاطر تهران رفتن چرا بری اونجا آخهدانشگاه شیراز و تبریز شرف دارن به ایرانرتبت فکر ...

ببین راستش یکم میخوام از جو خونواده دورشم واس همین تبریز و نمیزنم وگرنه حرفت درسته شهید بهشتی هم نمیارم که

پرام عجب رتبه ای، عجب ترازی، عجب نمراتی، چشم نزنم یه وقت ماشاءالله 😂 به نظرت یکی از صفر شروع کنه می ...

من خودم دوسال جدی خوندم امسال پشت بودم ولی خیلی خوب بخونه با ساعت مطالعه بالا میرسه و حتماحتما مشاور خوب داشته باشه که اخیرا کنکور داده ۴۰۲ به بعد چون الان کنکور خیلی فرق داره و ترجیحا بیشتر رو نهایی وقت بزاره که خیلی زود بازده تره از کنکور و الان ۶۰ درصده که خودش امتیازه

من خودم دوسال جدی خوندم امسال پشت بودم ولی خیلی خوب بخونه با ساعت مطالعه بالا میرسه و حتماحتما مشاور ...

تو یکسال به نظرت شدنیه؟ در حد کلاس هشتم بلده👀

•رنگین کمون• یه زمانی قشنگ بود تا اینکه یه عده از افراد اختلال دار خودخواه° ازش سواستفاده کردن.

ببین راستش یکم میخوام از جو خونواده دورشم واس همین تبریز و نمیزنم وگرنه حرفت درسته شهید بهشتی هم نمی ...

بیای تهران از گرما میپزی و حسرت تبریز خنک و میخوری😭

ببین راستش یکم میخوام از جو خونواده دورشم واس همین تبریز و نمیزنم وگرنه حرفت درسته شهید بهشتی هم نمی ...

معلومه که میاری

پارسال رتبه ۷۰۰ و خورده چون اونقد رفته بودن دندون پزشکی بهشتی آورد

حالا تهران ۲۵۰ به پایین بخواد احتمالا اونو نمیدونم ولی بهشتی صددرصد میاری

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن