2777
2789
عنوان

چهره امام زمان رو تو خواب دیدم

1808 بازدید | 87 پست

دیدم تو مسیر مشهد پیاده شدیم نماز بخونیم یه خونه قدیمی بود من میدونستم آقا اونجا تشریف دارن یه ترس وشوقی تو وجودم بود چند تا اتاق بود یکی یکی درارو باز میکردم تا ببینمشون ندیدم وبرگشتم بیرون مثل هال. یه خانمی با چادر سفید بود گفتن اگه این خانم دعا کنه مستجاب میشه. ایشون پاشدن دستشونو بالا بردن وبرام دعا کردن ومن خیالم راحت شد که دعاش مستجابه.یه چند دقیقه بعد در اتاق باز شد سه نفر از یاران امام اومدن بیرون ولی من هنوز مطمئن بودم اونا نیستن پشت سرشون مهدی جانم اومد بیرون با شوق با ترس جزئیات چهرشونو نگاه میکردم خیلی خوشحال بودم اومدن جلوتر عباشونو گرفتم تو دستم گفتم آقا یه دست خیری چیزی بدین از جیبشون یه قران جیبی در آوردن دادن بهم. یکم نگاه محبت آمیز وبعدش رفتن. به زور دستمو باز کردم عباشون از دستم کشیده شد.چهره کمی لاغر ورنگ پریده ای داشتن .چیزی که شنیدم میگن شیطان خودشو نمیتونه جای امام معصوم جا بزنه 

آرزومه ظهور باشم و طرف حق باشم

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه خواب قشنگی دیدی 😍 خوابتو نمیفروشی؟؟😅

🥰😅مرسی عزیزم ان شالله چشم هممون به جمال ایشون روشن بشه

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

خوشبحالت 

منم ارزومه طرف حق باشم موقع ظهور آقا امام زمان

درسته که رفتی خیلی وقته که رفتی خیلی گذشت از زمان رفتنت من حس میکتم تازه تونستم ازت بگذرم و میخوام فراموشت کنم میخوام دیگه بزرگ شم نمیخوام به گذشته ی نامعلوم خودم که با سرگرمیه لحظه ایت تونستی کل آیندمو تباه کنی بپردازم من میگم عمرم گذشت با این گذشت ولی باشه گذره میخوام دیگه خاطرات خوب در کنار آدمای خوب با زندگی خوب داشته باشم دیگه خط میزنم سرگذشت بد رو که برام سخت گذشت به این باور دارم که روز خوب میاد منتظر اون روزم نه منتظر تو تویی که جونتو برای دروغات قسم خوردی ولی من حتی روزایی که یادت می افتادم چشام اشکی میشد امیدوارم حالا تو به آرزوهات رسیده باشی تمام ...🌼

خوابای مذهبیتو برای کسی تعریف نکن

وگرنه نمیبینی دیگه

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

عزیزم

این خواب‌ها و تجربیات رو نباید برای بقیه تعریف کنی

ممکنه دیگه پیش نیاد

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.