2777
2789
عنوان

کنکور تجربی

360 بازدید | 41 پست

بچه ها سوال برام پیش اومده چرا انقدر شرکت کننده های کنکور تجربی کم شده؟ اینطوری که خیلی آسونتر میشه، بعدم میگن نه آسون نشده، ظرفیتا هم که بردن بالا، ممکنه سال بعد هم انقدر کم باشه؟ امسال نوبت دوم ۳۹۹ هزار نفر بوده ، زمان ما ۶۰۰ هزارتا هم میشد من از ترس همین تعداد کنکور تجربی ندادم

اره دیگه شرط معدل گذاشتن پشت کنکوری ها رفتن 

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زمان ما ۸۰۰ هزارتا بودن باظرفیت خیلیییی پایین!

الان نصف شدن با ظرفیت سه چهاربرابر!

مثلا ۳۰ هزار منطقه سه زمان ما دیگه شوت بود یه رشته بدردنخور از علوم پایه قبول میشد!

پارسال من دیدم سی هزار منطقه سه هوشبری دولتی قبول شد!

زمان ما ۸۰۰ هزارتا بودن باظرفیت خیلیییی پایین!الان نصف شدن با ظرفیت سه چهاربرابر!مثلا ۳۰ هزار منطقه ...

فک نمی کنم درست باشه که با ۳۰ هزار بشه رفت هوشبری اونم دولتی 

من خودم سال کنکورم دوسال پیش  با این رتبه همه شهر ها رو همه رشته های پیرا رو زدم 

اما نیاوردم 

چون کنکوره سختیه و رقابت سر سه رشته تاپ

زمان ما سخت تر بود سالای ۹۶ ۹۷ چون مطالب بیشتر بود ، چرا فکر میکنید الان کنکور سخت شده؟ تازه اونموقع ظرفیتای رشته های تحربه هم نصف الان بود

زمان ما ۸۰۰ هزارتا بودن باظرفیت خیلیییی پایین!الان نصف شدن با ظرفیت سه چهاربرابر!مثلا ۳۰ هزار منطقه ...

بعد جالبه به هرکدومشون هم میگی قبول نمیکنن مخصوصا خانواده هاشون میگن نهه کنکور سخت تر شدن میگم والا که بچه های شما زمان ما با این رتبه هاشون هیچی قبول نمیشدن 

شاید بدانتخاب رشته کردی!چون پارسال تامرز ۳۰ هزار هوشبری،مامایی،اتاق عمل دیدم!

ن مشاور هم گرفته بودم خیلی از مشاورا هم دروغ میگن با این رتبه ها اصلا رشته خوبی بدست نمیاد بعد هم ظرفیت ها که زیاد شده مثلا برای پزشکی فقط پزشکی تعهدی ظرفیتش زیاد میشه سطح سوالا هم بالا رفته نمیتونی با زمان شما مقایسه کنی 

یه سوال تو منطقه ۲ باید چند هزار باشی تا هوشبری دولتی بیاریم؟

15 هزار ایناس نهایت 

الکی میگن 30 هزار 40 هزار از 20 هزار اون ور تر تو منطقه 2 هیچی قبول نمیشی 

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚