2777
2789
عنوان

کنکور تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 41 پست
عزیزم من الان چون منطقی و با دلیل پاسخ شما رو دادم دارید حمله شخصی میکنید به من، من اگر بخوام پزشکی ...

شما کنکوری که اینننن همه ظرفیت داره به قول خودتون ول کردین چسبیدین به لیسانس به پزشکی که چند تا دونه ظرفیت داره؟

ببخشید ولی خیلی خنده دار بود حرفتون😂

شما کنکوری که اینننن همه ظرفیت داره به قول خودتون ول کردین چسبیدین به لیسانس به پزشکی که چند تا دونه ...

عزیزدلم حرفم خنده دار نیست ، شما بهتره آدما رو از روی چهارتا پیام قضاوت نکنید، بعضی مسائل برای بعضی آدما بار روانی زیادی داره و یادآوره خاطرات اون دوران براشون آزار دهنده ست ممکنه یه مشکل روحی رو توی اونا تشدید کنه  به همین دلیل منغعتی که براشون نداره هیچ ،بلکه همش ضرره، بازگشت به کنکور هم برای من همینطوره، از طرفی لیسانس به پزشکی طبق قوانین جدید چون معادل آزمون علوم پایه ست شما مستقیم وارد دوره فیزیوپات میشید و باعث میشه دوره پزشکی از ۷سال بیاد روی چهارسال و بشه اندازه یه لیسانس و برای کسی مثل من که توی ۲۷ سالگی میخواد وارد پزشکی بشه خیلیی به نفعم هست و در ضمن اگر قبول بشی توی تاپ ترین دانشگاه ها درس میخونی

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

فک نمی کنم درست باشه که با ۳۰ هزار بشه رفت هوشبری اونم دولتی من خودم سال کنکورم دوسال پیش با این رت ...

آره نمیشه چنین چیزی 

شاید رتبه کشوریش رو گفته نه رتبه منطقه 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
شاید بدانتخاب رشته کردی!چون پارسال تامرز ۳۰ هزار هوشبری،مامایی،اتاق عمل دیدم!

عزیزم ممکنه سهمیه منطقه سه بودند ولی به شما رتبه کشوری شون رو گفتن نه که شما اشتباه کنی نه، اونی که برات گفته اشتباه گفته، چون دختر خودمم کنکوریه و انقدر درگیر این موضوع رتبه و رشته قبولی هستیم دیگه حفظ شدیم، با این رتبه حتی آزاد شهرهای بزرگ هم شانس این رشته ها رو ندارن 

شایدم سهمیه خاص مناطق محروم بوده که برای بعضی شهرهای خیلی خاص و محروم هست که واقعا هر کسی امکان رفتن به اون شهر رو نداره، تعدادش هم محدوده

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
زمان ما سخت تر بود سالای ۹۶ ۹۷ چون مطالب بیشتر بود ، چرا فکر میکنید الان کنکور سخت شده؟ تازه اونموقع ...

راست میگن عزیز، واقعا سخت تر شده 

به دلایل متعدد، یکیش اثر نمرات نهایی هست که ۲۵ صدم کمتر و بیشتر در یه درسی مثل فارسی و زیست چند هزار تا رتبه رو واقعا جا به جا می‌کنه 

ده تا امتحان نهایی و بعد هم کنکور که همه اش در تعیین تراز پایانی و رتبه موثره، بچه دیوانه میشه 

جو جامعه که غیر از پزشک و دندانپزشک، رشته های پیرا رو احترام زیادی در محیط شغلی قائل نیستن و باعث میشه یکی مثل همسر من که ۲۸ ساله تخصصی در یکی از رشته های پیراپزشکی با مدرک از دانشگاه شهید بهشتی سابقه کار داره نه احترام درستی داره تو محیط کار و از طرف پزشکی که سن بچه اش هست سرکوفت و دستور می‌شنوه و باعث میشه بیاد به دخترمون بگه غیر از پزشکی چیز دیگه ارزش خواندن نداره و همممه تمام تلاششان رو بگذارن برا پزشکی و در نهایت هم احساس شکست و ناامیدی براشون بمونه 

دانشگاه دولتی ظرفیت پیراپزشکی ها زیاد نیست، دانشگاه آزاد هم پیراپزشکی فقط هوشبری و اتاق عمل و آزمایشگاه رو محدود برمیداره، پرستاری و مامایی رو تعداد بیشتر، خبری از مثلا گفتار درمانی و شنوایی سنجی و اینا نیست 

بقیه باید برن رشته هایی که میدونن آینده شغلی نداره 

عزیزدلم حرفم خنده دار نیست ، شما بهتره آدما رو از روی چهارتا پیام قضاوت نکنید، بعضی مسائل برای بعضی ...

شنیدم قبولی از لیسانس به پزشکی خیلی سخته و با شرایط سخت و ظرفیت محدود 

شنیدم قبولی از لیسانس به پزشکی خیلی سخته و با شرایط سخت و ظرفیت محدود

بله سخته اما دارن ظرفیتش رو زیاد میکنن هرسال  همه شرایطش رو برداشتن جز شرط مدرک بالاتر یعنی فقط کسایی که لیسانس دارند میتونن شرکت کنند ولی کسانی که ارشد به بالا دارند نه، شرایط خوب دیگه ایی که داشت و برداشتنش شرط معدل بود که باعث میشد جامعه آماری شرکت کنندگان خیلی محدودتر بشه اما برداشتن شرایطش رو 

راست میگن عزیز، واقعا سخت تر شده به دلایل متعدد، یکیش اثر نمرات نهایی هست که ۲۵ صدم کمتر و بیشتر در ...

عزیزم بازم میگم شرایط امتحانات نهایی و کنکور برای همه یکسانه، چیزی که مهمه ظرفیته که نسبت به زمان ما ۱۰۰درصد افزایش داشته یعنی دو برابر شده و تعداد شرکت کنندگان هم نصف شده، دیگه مهم نیست کنکور چقدر سخت شده چون برای همه سخته و شما فقط با رقیبات سنجیده میشی قرار نیست که با کنکوری های سال مثلا ۹۸ سنجیده بشن که میگن سخت تر شده مثلا بر فرض که قبلا راحت تر بوده ، رتبه یک ۸۰ ۹۰ درصد زیست میزده االان مثلا سخت شده رتبه یک ۶۰ درصد میزنه ولی این فرد بازم رتبه یک میشه تازه چه بسا که کارش راحت تره چون هرچقدر کنکور سخت تر باشه به نفع رتبه کساییه که خوندن چون کسایی که نخوندن کاملا از رقابت حذف میشن ، از طرفی دروس عمومی از کنکور حذف شدن و فقط نمره نهاییشون تاثیر گذاره مطالب سبک تر شدن خیلیی این خودش خیلی کمک کننده ست از طرف دیگه وقتی کنکور سخت باشه تعداد شرکت کننده ها هم انقدر کم شده باشه ظرفیتا هم دو برابر شده باشه بازم به نفع کسایه که میخونن یعنی خیلی راحت تر رتبه میارن ، من حتی میگم کنکور زمان ما که سالای ۹۶ تا ۱۴۰۰ بودیم خیلیییی راحت تر بوده نسبت به کسایی که دهه هفتاد یا هشتاد کنکور میدادن میگفتن اونموقع تعداد وحشتناک زیاد بوده و ظرفیتا خیلییی کم معلم من با رتبه ۱۵۰۰ تجربی رفته بود دبیری شیمی چون رشته های بهتر نمیاورد

دلیل دیگه هم که میگم راحت تره شده اینه که سال ۹۲ هم تاثیر معدل رو روی کنکور مستقیم کردن،  بدون اینکه بچه ها از قبل بدونن حتی ،هیچ حذفیاتی نداشتند یعمی دروس عمومی و تخصصی همه تو کنکور بود ظرفیتا هم کم بود تعداد شرکت کنندگان هم بالا شما فکر کن چقدررر سخت تر بوده نسبت به الان ، رتبه خیلیا اون سال خراب شد از جمله برادر خود من، چون پشت کنکوری بودن و نمیدونستن قراره تاثیر مستقیم شه نهاییا رو خوب نخونده بودن و نمراتشون پایین بود و فقط واسه کنکور خونده بودن و بجاش اوتایی که فقط توی تشریحی خوب بودن و تستی شون متوسط بود رتیه های خوب گزفتن 

چقدر تعداد داوطلباش کم شده ینی صدهزار نفر نسبت به پارسال کمتر شدن که بیشتر بخاطر تاثیر قطعی معدله

یعنی طرف معدلش ۱۹ یا ۲۰ باشه،درصداش هم تو کنکور متوسط باشه،حتما رشته تاپ میاره چون ۶۰ درصد معدلو داره که با اون ۴۰ درصد کنکور جبران میشه 

خب این یعنی  مزیت

ممکنه سال دیگه هم کمتر بشن

عزیزم بازم میگم شرایط امتحانات نهایی و کنکور برای همه یکسانه، چیزی که مهمه ظرفیته که نسبت به زمان ما ...

کاملا درست میگی موافقم👍🏻

ولی با این هوای آلوده و بیماری سرطان در آینده تعداد کادر درمان هم ظرفیتاش بیشتر میشه