2777
2789
عنوان

کنکور تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 41 پست
زمان ما سخت تر بود سالای ۹۶ ۹۷ چون مطالب بیشتر بود ، چرا فکر میکنید الان کنکور سخت شده؟ تازه اونموقع ...

راستش حوصله توضیح دادن برات ندارم

از چند تا مشاور بپرس توضیح میدن چرا سخت شده

عه من تراز کنکورم بین ۵۰۰۰تا ۶۰۰۰ و معدلم ۱۷.۸۶ هست میرسه؟

فکر نکنم 

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚خوشبختی، رضایت درونی از خود و مسیری هست که خودت برای زندگیت ساختی

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

ن مشاور هم گرفته بودم خیلی از مشاورا هم دروغ میگن با این رتبه ها اصلا رشته خوبی بدست نمیاد بعد هم ظر ...

عزیزم حتی دو سال پیش هم با امسال قابل مقایسه نیست ، امسال خیلییی تعداد کم شده ، پارسال ۵۰۰ هزار نفر بود تفاوتش با امسال که ۳۹۹ هزارتاست میشه ۱۰۰ هزار نفر که خیلی زیاده با زمان ما تفاوتش میشه ۲۰۰ و خورده ایی هزار نفر که خیلیه ، اندازه یه کنکور ازش کم شده، خب امسال خیلییی راحت تر قبول میشن

دوستان من نهاییا فارسی زیست و زبان رو خراب کردم اگه بالای ۱۹ شم این سه تا رو معدلم به ۱۹و خورده ای میرسه  کنکور خیلی خراب کردم چون تست نمیزدم زیاد و برنامه ای هم براش نداشتم بنظرتون ظرفیت پزشکی برای سال بعد پایین میاد؟بنظرتون پشت بمونم؟

دعا کنید بهداشت مدارس قبول شم✨🎑

راستش حوصله توضیح دادن برات ندارماز چند تا مشاور بپرس توضیح میدن چرا سخت شده

عزیزم سوالات که سخت بشه برای همه سخت شده یعنی فرقی به حال اونی که میخونه نداره چون بچه ها باهم سنجیده میشن در هر صورت اونی که بیشتر بزنه بهتر قبول میشه، دیگه فرقی نمیکنه رتبه یک کنکور زیست رو ۳۰ درصد بزنه بشه رتبه یک یا ۸۰ درصد بزنه بشه رتبه یک، اون چیزی که مهمه ظرفیت و تعداده، تفاوت کنکور ریاضی و تجربی هم توی ظرفیت و تعداده واسه همین هم ریاضی انقدر آسونتره، تفاوت ۶۳۷ هزار نفر و ۳۹۹ هزار نفر ۲۳۷ هزار نفر آدمه ، میدونید این یعنی چقدر آسونتر؟ برای ما دو برابر سخت تر بوده

عزیزم سوالات که سخت بشه برای همه سخت شده یعنی فرقی به حال اونی که میخونه نداره چون بچه ها باهم سنجید ...

خب عزیزم مگه نمیگی راحت شده؟

شما دوباره برو کنکور بده پزشکی بیار

از این فرصت استفاده کن

دقیقامثلا قبلنا طرف با درصدای ۷۰/۸۰پزشکی قبول میشدن الان ۳۰/۲۰

دلایل غیرمنطقی میارن آخه واسه اینکه بگن کنکور سخت تر شده، یکی از آشناهای ما اگر پسرش زمان ما کنکور میداد مطمعنم تراز و رتبه ش خیلی پایین تر میشد بعد بهش گفتم کنکور آسونتر شده نگران نباشید قبول میشه بچه تون، بهش برخورد به من پرید که نه کنکور خیلی سخت شده و فلان الان رفتم شرکت کننده ها رو دیدم چقدر کم شده و ظرفیتا زیاد انقدر حرص خوردم از دست اون خانم🥲😂

خب عزیزم مگه نمیگی راحت شده؟شما دوباره برو کنکور بده پزشکی بیاراز این فرصت استفاده کن

عزیزم من الان چون منطقی و با دلیل پاسخ شما رو دادم دارید حمله شخصی میکنید به من، من اگر بخوام پزشکی بیارم برنمیگردم کنکور بدم سعی میکنم لیسانس یه پزشکی بدم قبول شم ، چون لیسانس به پزشکی هم آسونتر کردن و شرایطشو برداشتن امسال