2777
2789
عنوان

کسی هست خونه ش کنار مسجد باشه

516 بازدید | 35 پست

من ی خونه دیدم قیمتش مناسبه ولی کنار مسجد هست میخوام ببینم سروصدا زیاده ؟تو مراسم عزاداری یا زمان اذان آدم اذیت میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از ما دم مسجد هست ولی اذیت نمیشیم فقط اذان رو بلند پخش میکنن 

موقع مراسمات هم داخل خود مسجد فقط صدا هست 

هیچ اذیتی برای همسایه ها ندارن

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

بستگی داره، بعضیاشون صداش زیاده بعضیا کم، مال ما بعضی وقتا اذیت میکنه، ولی بدتر اون زمانیه که بچه ها مدرسه دارن، چون خونمون کنار مدرسه هست صبحا صداش بدطوری میره روی اعصاب

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

من. ولی اذیت نمیکنه. اذان پخش نمیکنه. ولی ده روز محرم هر شب تا ساعت یازده اینا مراسم داشت. خودش صدا نمیده یا صدای مداح نمیاد اما امان از مردم.. خیلی اذیت میکنن با رفت و آمد و خنده های بلند و صداهای بلندشون. روزهای دیگه ولی کلا صداش درنمیاد. گاهی مراسم ختم داره که اونم عموما تا ۶ عصر تموم میشه و بازم اگر آزاری باشه از سمت مردمه که با سر و صدا رفت و آمد میکنن.. اگر در طی سال نگاه کنم آزاری نداره مسجد محل برامون. 

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🤍

بستگی داره، بعضیاشون صداش زیاده بعضیا کم، مال ما بعضی وقتا اذیت میکنه، ولی بدتر اون زمانیه که بچه ها ...

آره کنار مدرسه هم ی زمانی زندگی می‌کردیم ولی زیاد بد نبود بیشتر کلاس بچه ب سمت خونه ی ما بود