2777
2789
عنوان

خیال‌پردازی عاشقونه🤗🫀 بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 96 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان بالشتمو بغل کردم انگاری که اونو دارم بغل میکنم،لپمو چسبوندم به لپش بوس بوسیش کردم بچمو چون یه م ...

آخی کاش زودتر همو ببینید

منم گاهی قسمت داخلی بازومو می‌بوسم به جای لپ یار خیالیم🤦🏻😂

چی چیو باشه؟ زود بگو بینم😂

از اونجایی ک منم مث شوهر خیالی تو زود قبول میکنم میگم😂🥰❤️

موقعیت : خونه کراش بازم🤪😜😂

اول مهمونی بود ک من یه سر درد ریزی گرفتم  و حالم اوکیه نبود مادر کراشم گفت  دخترم برو اتاق محمد استراحت کن سر دردت خوب شه محمد خونه نیست برو راحت باش مادر 

منم تشکر کردم و رفتم رو تختش خوابید تمام تختش بو محمد رو میداد و من کم کم خوابم برد حدودا  نیم ساعتی خوابیده بودم ک 

حس کردم سایه یه نفر رومه چشامو بازم کردم  صورت کراشمو ک ۵ سانت کمتر بین مون فاصله بود رو دیدم نفسم بالا نمیومد مغزم هچ دستوری بهم نمیداد بی حرکت نگاش میکردم ک یهو شروع کرد ب بوسیدن لبام🤤❤️

و اینطوری بود ک اون ب عشقش ب من اعتراف کرد🥰❤️😂😂😂😂😂😂😂😂

موقع خواب بهش بگم باید اول منو بخوابونی وگرنه نمی‌ذارم خودتم بخوابی

دستاشو باز کنه بگه بیا اینجا عروسکم

روش دراز بکشم سرمو ببرم تو گودی گردنش نفس بکشم

برای اذیت کردنش بوسه‌های تح..ریک‌آمیز بزنم به گردن و نزدیک گوشش

بخنده بگه قراره بخوابیما

بگم چشم، خب نازم کن برام قصه بوگووو

اونم بگه چشم، تو فقط دستور بده

شروع کنه به نوازش آرامش‌بخش و تعریف یک داستان من درآوردی

بینش چندباری سوال بپرسم و با حوصله جواب بده

کم کم چشام گرم شه و همون‌جوری روش بخوابم

خودشم آخر داستان نفهمه چی داره میگه و غرق خواب شه

آخ خوداح

😭😭😭عررررر تو خیلی فانتزی هات نابه

قربونت برم😂 حالا که داری می‌خونی به عشق خودت یکی دیگه هم میگم😁

مثلا یه سفر چهار پنج روزی پیش اومده براش و رفته

قبل سفر که کلی خودمو لوس کردم و کلی نازمو خریده و قول داده صحیح و سالم برگرده و حواسش به خودش باشه

در طول سفر هرشب چت و زنگ

حالا قراره امروز برگرده

عقد هستیم و خونه باباشم

با مامانش ناهار رو حاضر کردم و سالاد درست کردم که خودمو مشغول کنم، جارو زدم، وسایلشو مرتب کردم، خلاصه هرکاری کردم که زمان زود بگذره برام. وقتی میرسه من توی اتاقشم. باباش در رو باز میکنه

سریع میرم توی هال ولی از اونجایی که خواهر برادر مجرد توی خونه داره و بهتره جلوشون رعایت کنیم نمیشه حرکت عاشقانه‌ای زد

میرم دم در هال وایمیستم تا از حیاط بیاد

در حال خوش و بش با پدرشه

وارد که میشه از نگاهش دلتنگی می‌باره، آروم میگه سلام دورت بگردم و دستشو میندازه دور کمرم و یه بغل خیلی کوتاه

بعد سلام و احوالپرسی با بقیه اعضای خونواده

میره توی اتاق که وسایل رو بذاره منم پشت سرش

همین که در بسته میشه بی‌طاقت بغلم می‌کنه و به خودش فشارم میده

من اونو فشار میدم اون منو فشار میده

بغض میکنم میگم ینی دیگه تموم شد؟ برگشتی؟

صورتمو تو دستاش میگیره بدون توجه به سوال من همه جای صورتمو نگاه می‌کنه با دلتنگی زیاد... میگه الهی من بمیرم برات که تو غصه خوردی از نبود من

میگم خدا نکنه آخه دورت بگردم

بعد بوسه‌ای هیجانی از لب‌ها

ولی از اونجایی که باید زود بریم بیرون مجبوریم با دریایی از دلتنگی از هم جدا شیم و بذاریم برای شب

بعدشم که همش قفل شدن نگاه‌ها و حرکاتی که نشان از دلتنگی شدید دارد

الهی من بمیرم برای این عشق خیالی قشنگم🫠❤️😍😂

موقع خواب بهش بگم باید اول منو بخوابونی وگرنه نمی‌ذارم خودتم بخوابیدستاشو باز کنه بگه بیا اینجا عروس ...

میگن طبیعیه من از س ک س و لب و اینا بدم‌میاد فقط حرفای عاشقانه و جنتلمن دوست دارم؟

خجالت نکش مجلس بی‌ریاست😂 من که هرچی تو ذهنمه دارم میگم

آخه بعضی چیزارو واقعا نمیشه گفت...(:😂

آدما طوری رفتار میکنن که ازشون فاصله بگیری و در آخرم تو مقصری چون اونی که رفته تویی؛هیچکس اهمیت نمیده چه رفتاری باهات شد که رفتی :)

آخی کاش زودتر همو ببینیدمنم گاهی قسمت داخلی بازومو می‌بوسم به جای لپ یار خیالیم🤦🏻😂

شخص خاصی درنظر داری؟

وقتی آدم کسیو نداشته باشه تصورش کنه بنظرم سخت میشه خیال‌پردازی کرد

آدما طوری رفتار میکنن که ازشون فاصله بگیری و در آخرم تو مقصری چون اونی که رفته تویی؛هیچکس اهمیت نمیده چه رفتاری باهات شد که رفتی :)