2777
2789
عنوان

خیال‌پردازی عاشقونه🤗🫀 بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 96 پست
یه چیز جالب بگممن وقتی مجرد بودم همیشه این تصور داشتم که وقتی عقد کنم شوهرم شبا که پیشم بمونه تو اتا ...

👍❤️🥰😍عالی 

من دوست دارم پتو مجردی مو باهاش تقسيم کنم🥺❤️

منم صبحا که بیدار میشم همچین خیالاتی رو تو ذهنم باهاش می‌سازم مثل الان (:

گفتی صبحا که بیدار میشم...

من وقتی بیدار میشم اینقدر با خودم فکر می‌کنم، خودمو لوس میکنم برای خودم، پتو رو بغل میکنم یه حرکتی اصن😂🤦🏻 خودمم نمی‌دونم برای کی دارم ادا میام

مثلا صبح بیدار شی صداش کنی

از توی هال بگه جانم؟

بعدش بیاد توی اتاق با یه نمه طعنه بگه به‌به خانوم خانوما چشاشونو باز کردن بالاخره

پاشو بیا صبحونه بخوریم

منم دستامو دراز کنم بگم اول بغلم کن انرژی بگیرم

اونم در حالیکه میخواد بغل کنه بگه خوبه کل شب توی بغلم بودیااا

بعدش یه بغل نرم و عاشقونه

هوممممم🫠🫠🫠

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زود باش برای منم تعریف کن😁

خجالت میکشمم بگم :)😂

آدما طوری رفتار میکنن که ازشون فاصله بگیری و در آخرم تو مقصری چون اونی که رفته تویی؛هیچکس اهمیت نمیده چه رفتاری باهات شد که رفتی :)

نه عزیزم دیقا عین خارجکیا بود که میان حلقه میدن میپاشن(بلند میشن) همو ماچ و بوس غیرعادی میکنن😂😂😂و ...

چهههه رمانتیک 😭😭😭❤️❤️❤️

هر موقع استرس بهتون دست داد شما باهاش دست ندید 🌝

چهههه رمانتیک 😭😭😭❤️❤️❤️

نه بابا😂😂😶تصور تو بود شد تصور من که کامل شده اش شد انگار 😁

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.

الان بالشتمو بغل کردم انگاری که اونو دارم بغل میکنم،لپمو چسبوندم به لپش بوس بوسیش کردم بچمو چون یه مدت از هم دور بودیم دلم میخواست الان واقعا پیشم بود اینکارو میکردم باهاش :)

آدما طوری رفتار میکنن که ازشون فاصله بگیری و در آخرم تو مقصری چون اونی که رفته تویی؛هیچکس اهمیت نمیده چه رفتاری باهات شد که رفتی :)

واقعیش عشقه🥹بغلش کنی کمرشو بخارونی دورش بگردی دور اون چهره ی خسته اش قربون صدقش بری بگی الهی قربونت ...

مثلا بحث پیش اومده و قهریم با هم

مقصر هم منم

عصر که رفته بیرون شیرینی پختم

وقتی برمی‌گرده با چای می‌برم براش، از اونجایی که می‌دونم عادی جوابمو نمیده روی یه کاغذ کوچولو نوشتم: میشه منو ببخشی قندعسلم؟ اگه آره که بفرمایید شیرینی آشتی‌کنون🫴🏻

و با خلال دندون بذارم روی شیرینیا

وقتی میخونه یه پوزخند میزنه از اون پوزخندا که یعنی دلم نرم شده از دست این شیطنت‌های تو...

با نگاه شیطون و مشتاق و منتظر نگاش کنم که شیرینی برمی‌داره یا نه

برداره و با نگاهش به تلویزیون و مثلا اخم بخوره

بخندم بگم قربون قلب مهربونت برم که اینقدر زود راضی میشه🥹 و لوس ادامه بدم: بخشیدی منو؟ هوممم؟

اونم بگه از دست این زبون تو مگه من میتونم قهر بمونم؟

و با اشاره به شیرینیا بگه چقد خوشمزه شده، دستت طلا

و این چنین آشتی صورت پذیرد