من نخوندم اما یه بار خالم برا بیماری پسرش خونده ب طرز معجزه آسایی شفا گرفت تو مدت کم
منم خیلی تاثیرش شنیدم یه مشکل خیلی بد دازم فقط خدا میتونه درستش کنه از مادر زادی باهامه عدم تمرکز دارم با قرص هم خوب نشدم آلان سومین ساله امتحان میدم هیچی قبول نشدم مامانم داره سکته میکنه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
حتما بخون یا نتیجه میگیری یا بهترش گیرت میاد خیل خوبه حس آرامش میده
من خیلی استرس دارم خیلی واقعا دارم برای یه لحظه آرامش میمیرم خواهر فقط خدا میتونه همه چیزو درست کنه برای من زحم زبون بقیه گریه های مادرم داره جونم رو میگیره
من واقعا دارم میمیرم برای به لحظه آرامش به خدا من و مادرم الان دو روزا داریم پشت سر هم گریه میکنیم این کنکورم هیچی نشدم مشکل تمرکز و خیال پردازی و استرس دارم اگه آرامش داشته باشم همه اینا درست میشن همشون
یدونه داداش دارم اون خیلی کمتر از من مشکل داره خیلی کمترررررر مشاورش میگفت تنبله وگرنه بخونه خیلی باهوش و با استعداده تمرکزش هم مشکل نداره یعنی جوریه بری تو اتاقش درس بخونه نگاهتم نمیکنه