2777
2789
من واقعا دارم میمیرم برای به لحظه آرامش به خدا من و مادرم الان دو روزا داریم پشت سر هم گریه میکنیم ا ...

دقیقا منم همین مشکل هارو دارم کنکورمم گند زدم با اینک پشت کنکوری بودم💔ولی نماز و قرآن بخون با خدا حرف بزن خیلی آرومت میکنه نماز شب ک اصلا عالیه برای آرامش 

میخوام به خدا اصرار کنم مادرم راًی شه جون میگه تو هیچی نمیشی باید بری عمرانی چیزی بخونی

ببین عزیزدلم خدا اگه بخواد بری توی بدترین رشته هم 

تو توی اون رشته موفق میشی 

پس فقط ازش بخواه کمکت کنه 

شاید اون بهترش رو برات میخواد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خیلی تاثیرش شنیدم یه مشکل خیلی بد دازم فقط خدا میتونه درستش کنه از مادر زادی باهامه عدم تمرکز دا ...

یه ختم کامل قرآن به نیت شهدای گمنام نذر کن و بعد از حاجت روایی بخون خیلی مجربه

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.

ذکر هم بخونی خیلی خوبه هر ذکری ک بلدی

ذکر  لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین خیلی خوبه یعجورایی پاکسازی هم هست با خوندن این ذکر هم منزه بودن خدا رو میگی هم بخاطر اشتباهاتی ک در حق خودت کردی معذرت خواهی میکنی هم شکرگزاری خدا رو میکنی و هم از خدا میخوایی بهت کمک کنه 

من از هیچی حاجت نگرفتم تاپیک آخرم رو هم کمک کنید نظر بدید لطفا

نظرم اینه به درگاه خدا دعا کن تا اگر طلسمی هم هست رفع بشه به افراد شیطانی اعتماد نکن فقط به خدا اعتماد کن