2777
2789
عنوان

خدایی بچه هاتونو درست تربیت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 3172 بازدید | 159 پست
خب بچه راست گفته آرایش زیاد داشتی 😂🤣🤣همیشه میگن حرف راست رو از بچه بشنو😛

ای وای 🤣🤣❣️🤣🤣🤣

خدا نکشتت

بچه بیچاره گفته مگه دختر اینقدر آرایش می‌کنه 

بیچاره بچه چه بی تربیتی کرده والا

خب بچه راست گفته آرایش زیاد داشتی 😂🤣🤣همیشه میگن حرف راست رو از بچه بشنو😛

کلا فقط این نبود بعدشم گفت ک لباسات قدیمیه اینارو اونبار  هم پوشیده بودی کلا رو مخ بود حرفاش غیر قابل هضم بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این بچه باهوش بوده نه بی تربیت

نمی دونم هرچی بوده رو مخ بوده    من خوشم نمیاد بچه  از همین الان در مورد همه چی نظر بده مامان خودشم مث خودشه تو چیزایی ک بهش ربطی نداره نظر میده

ای وای 🤣🤣❣️🤣🤣🤣خدا نکشتتبچه بیچاره گفته مگه دختر اینقدر آرایش می‌کنه بیچاره بچه چه بی تربیتی کرد ...

به نظرم این بچه گلی از گل های بهشت است از جانب خدا برای  هدایت ما برگزیده شده😂

عزیزم اسمش روشه بچه مادر بیچاره اگه قرار باشه دم به دقیقه پشتش یدونه به بیمار روانی میشه مادر هم یه ...

بعضی بچه هام واقعا از کنترل خارجن 

بعضیام مادرشون درست فرهنگ صحبت کردنو یادشون نداده مثلا نوه همسایه ما تو دستشویی داد میزنه مااااااامااااااااان عن کردم بیااااااااااا منو بشووووووووووور😐😑 یعنی یه جوری صداش میاد بالا که من از این حجم از بی ادبی و تربیت غلط شوکه میشم و تاسف میخورم واقعا

بعضی بچه هام واقعا از کنترل خارجن بعضیام مادرشون درست فرهنگ صحبت کردنو یادشون نداده مثلا نوه همسایه ...

طبیعیه یه بچه تو  داد بزنه چقدر آرایشش کردی دستمال بیاره پاک کنه یا بگه لباساتو  بار قبلی پوشیدی یا ناخناتو فشار بده بگه کاشت نزن مگه تو نماز نمیخونی همش 5 سالشه خودشون  تحمل میکنن?

طبیعیه یه بچه تو داد بزنه چقدر آرایشش کردی دستمال بیاره پاک کنه یا بگه لباساتو بار قبلی پوشیدی یا ...

نه خب واقعا رو مخه این حرفا منم باشم خوشم نمیاد انقدر بچه کنجکاوی بیش از حد کنه یه خانومی میگف دخترم‌کوچیکه اونوقا خانوم همسایه رو که میبینه هر روز ازش میپرسع چرا بچتو دنیا نمیاری اونم دست به سرش میکنه و جواب سربالا میده میگفت هم خودم کنجکاوم هم بچم اخه تو که مادری به بچت بگو دیگع حق نداری این سوال خصوصیو از خانوم همسایه بپرسی 

نه خب واقعا رو مخه این حرفا منم باشم خوشم نمیاد انقدر بچه کنجکاوی بیش از حد کنه یه خانومی میگف دخترم ...

والا یه بچه نباید  سرش تو کار. بقیه  باشه از الان باید بفکر بازیش باشه چیه بگه آرایش کردی خط چشم کشیدی به تو چه با این سن سرت تو بازی خودت باش اعصابم خورد شد جلو جمع گفت مامانشم  مث خودشه