2777
2789
عنوان

خدایی بچه هاتونو درست تربیت کنید

3172 بازدید | 159 پست

یا اگه درست تربیت نمی‌کنید  جایی نبرین  بخدا هر چی بچه تو فامیله پررو بددهن  بی تربیته موندم کلا همه بچه ها اینشکلین یا اینا اصلا تربیت نشدن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همشون همینن و تربیت نشدن

بابا چرا بچه میارین بچش قشنگ میره تو مخ آدم قشنگ طرفو کلافه میکنه خو یجوری تربیت کنین این بچه رو من بچه بودم دم به دقیقه کتک میخوردم بابت هرکارم باید  جواب پس میدادم 

بچه های الان چوب تو... کنن هم تربیت برنمیدارن من خودم پسرم ۵سالشه اینقدر روش کار میکنم انگار ن انگار

چرا اینجورین بخدا هر بچه ایو رو دیدم کلافه شدم اصلا دلم نمیخواد حتی یدونه بچه بیارم میرن تو دماغ آدم پررو بددهن جلو همه داد میزنه خجالت نمیکشی دختری چقدر آرایش میکنی 6 سالشه 

چرا اینجورین بخدا هر بچه ایو رو دیدم کلافه شدم اصلا دلم نمیخواد حتی یدونه بچه بیارم میرن تو دماغ آدم ...

بچه های الان نمیدونم چرا واقعا همینن نمیشه یکلمه حرف بهشون زد میگی اونور وایسا پرو پرو‌میگن ب تو چ یا فوش میدن خدا بخیر کنه فقط

تازه افتخارم میکنن بچه های بی تربیت ول میکنن این ور اونور

فقط بلده بچه بزاد چهار پنج تا دارن هنره؟ من یساعتم  نمی تونم همچین بچه هایی رو تحمل کنم اصلا بچه نمیارم