2777
2789
عنوان

خدایی بچه هاتونو درست تربیت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 3172 بازدید | 159 پست
راستش من میبینم بعضی از پدر و مادرا سعی میکنن جلوشون رو بگیرن اما اونا پررو و خودسرن و سوار بابا مام ...

همه بچه ها اینجورین ؟ یعنی خونه میرن تنبیهشون  نمیکنن بچه آوردن واقعا سخته  تربیت کردنش  سخت تر هرچی دارم فکر میکنم من همون یدونه هم نمی تونم بیارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا دقیقا منم همینو به مامانم میگفتم گفتم من سر یه پریودی میمیرم و زنده میشم اونوقت یه سریا پنچ شش ...

بخداااا تازه یه خانومی میگفت سر اولی بیخابی و گریه و شیر و عن و گوهشو میشورم دومیم که دائم بغلیه😑

بعضیام میومدن از سه تا سه حرف میزدن شیر به شیر تازه انقدرم همه عصبی و پرخاشگر بودن از بیخابی وکارای خونه وبچه تازه شوهراشونم محلشون نمیزاشتن خب بنده های خدا نیارین اسلحه میزارن به کلتون مگه😐

تربیت مگه به کتک زدنه ؟ تربیت ینی بچه رو جوری بار بیاری که با یه ذره تن صدای بالا و تذکر متوجه اشتبا ...

همون من بچه ندارم نمی دونم چجوری تربیت میشه ولی بالخره بایذ تربیت بشه هرچی بهتر این  وضع افتضاحه

خو پدر مارو در میارن من بچه آروم دوست دارم اصلا نمی تونم بچه فوضولو تحمل کنم اصلا انرژی ندارم

به خدا روحیه بچه با ما فرق داره 

ما زود خسته میشیم ولی بچه از بالا کله ت ملق میزنه میپره

هرچیزی تو بچه عادیه به غیر از فحش ... بقیه کار ها به خاطر انرژی بالاشونه 

بخداااا تازه یه خانومی میگفت سر اولی بیخابی و گریه و شیر و عن و گوهشو میشورم دومیم که دائم بغلیه😑بع ...

همین مگه مجبورت کردن اینقدر بچه بیاری یکی دوتا بسه چ خبره مگه بهت مدال میدن با این همه  بچه

همه بچه ها اینجورین ؟ یعنی خونه میرن تنبیهشون نمیکنن بچه آوردن واقعا سخته تربیت کردنش سخت تر هرچی ...

راستش اطلاع ندارم که تنبیه میکنن یا نه بعضی ها آره بعضی ها هم نه و بچه رو بیشتر لوس میکنن

اما خواهش من از تمام پدر و مادر های الان و اینده اینه که تربیت اصلی بچه قبل از تولدشه لطفاا مطالعه داشته باشین و مشاوره هم برین به هر حال این بچه ها قراره نسل اینده رو بسازن 🙂

به خدا روحیه بچه با ما فرق داره ما زود خسته میشیم ولی بچه از بالا کله ت ملق میزنه میپرههرچیزی تو بچه ...

من خودم خیلی بچه دوست ندارم واسه همین تحمل ندارم تو خانواده آروم بزرگ شدم اجیمم  تقریبا همسنمه  باهم بزرگ شدیم بچه ندیدیم  گه گاهی میریم خونه فامیل یا میان خونه ما قشنگ آدمو ناامید می‌کنن از بچه آوردن 

راستش اطلاع ندارم که تنبیه میکنن یا نه بعضی ها آره بعضی ها هم نه و بچه رو بیشتر لوس میکنناما خواهش م ...

همین تعداد کم بیارید ک بتونید مدیریت کنید  هم تربیت هم امکانات هم همه چی

اینکه به تربیت ربط داره و چیزی ذاتی نیست 

مثلا یه پسر داریم همسایه ۱۲ سالشع مودب نون اور خونه آنقدر مودبه همیشه دعا خیر همه پشتشه 

یکی هم هست همین سن معتاد با لات میگرده

اولی تو شرایط سخت اینطور تربیت شده

دومی تو آسایش

همچی فقط به نوع تربیت ربط داره و هیچ بچه از طوفلیت بد ساخته نشده و پاکه 

همین مگه مجبورت کردن اینقدر بچه بیاری یکی دوتا بسه چ خبره مگه بهت مدال میدن با این همه بچه

والا تازه با افتخارم تعریف میکردن که میزنیمشون😐

میاری میزنی؟! تو همونی بودی که نذرو نیاز میکردی چله میگرفتی اش میپختی حرم‌ میرفتی و و و حالا دست درازی میکنی😒 واسه همینه یع عده شون عقده ای میشن و بد دهن و پررو