2777
2789
عنوان

بنظرتون من نجس و کثافتم💔

440 بازدید | 16 پست

با یکی مجاری چت کردم شهر دیگه هی گفت بیام ببینمت گفتم نه گفت بیام 

گفتم نمیخام بیای جور نشه ارتباط مون من عذاب وجدان بگیرم گفت نه اوکیع 

حالت اومد خوشم نیومد ازش 

انقد کثافت شدم اکسمم آمد پیام داد جوابش دادم شدن مسخره دست من دو نفر😭😭 کاشکی بمیرم کاشکی تموم شم 

دارم میترکم تاپیک قبلمم بخونین بخدا دیوونه شدم 😭😭

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

ن مگه چیه خب خوشت نیومده

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

ن مگه چیه خب خوشت نیومده

اینکه با دونفر چت کردم احساس حقارت دارم

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه با دونفر چت کردم احساس حقارت دارم

اونی ک خوشت نیومده رو قیچی کن

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

نفهمیدم تو ازشون خوشت نیومد یا اونا؟

من ازش خوشم نیومد از من ناراحت عذاب وجدان دارم 

اکسمم اومد پیام داد جوابش دادم چت کلمه احساس حقارت دارم که انقد حقیر شدم دل می‌شکنم با بقیه در ارتباطم..

وا عزیزم 🙁 معلومه که اون صفتای بدی که به خودتون دادید نیستید🙁 اصلا کار خاصی نکردید که

عزیزم ترخدا تاپیک قبلم بخون

من با کسی ارتباط نداشتم بعد الان یهو دونفر هم‌زمان احساس حقارت دارم

سلام عزیزم این حس هایی که نسبت به خودت داری مثل کثیف بودن یعنی اینکه دلت پاکه و دوست نداری کسی رو اذیت کنی. پیشنهاد میکنم نزدیک اذان هست بشینه یه دل سیر حرفهات رو به خدا بزنی. تو میتونی پر قدرت به این زندگی در کنار مادرت ادامه بدی. به خاطرت مادرت نه، به خاطر وجود خودت توی این زندگی بمون و بسازش.💚🌸🫂

سلام عزیزم این حس هایی که نسبت به خودت داری مثل کثیف بودن یعنی اینکه دلت پاکه و دوست نداری کسی رو اذ ...

تذخدا برام دعا کن دارم میمیرم از غم برام دعا کن😭😭😭

تذخدا برام دعا کن دارم میمیرم از غم برام دعا کن😭😭😭

حتما عزیزم، الان دلم میخواد به نیابت از تو یک حدیث کساء بخونم. آخه خواندن حدیث کساء باعث میشه فضای خانه پر تنشی آروم تر بشه و خیلی برکات معنوی دیگه داره. ان شاءالله مسائل سخت زندگی حل میشن. لطفاً دل پاکت رو به خدا وصل کن.💚🫂🌸

عزیزم ترخدا تاپیک قبلم بخونمن با کسی ارتباط نداشتم بعد الان یهو دونفر هم‌زمان احساس حقارت دارم

عزیزم اصلا حس حقارت نداشته باش ، درسته وقتی با یکی در ارتباطی از نظر اخلاقی درست نیست که به کس دیگه پیام بدی ، اما خب شما سنی نداری حالا یه اشتباه هم کردی سعی کن تکرارش نکنی با یک اشتباه نمیشه گفت که تو آدم بدی هستی و همه صفتای بد رو به خودت بچسبونی که ، تاپیک قبلتم خوندم عزیزم ، مشکل بین پدر و مادرته سعی نکن اونقدری تاثیر بپذیری که بخوای کار اشتباهی مثل فرار کردن رو انجام بدی عزیزم آخه تو که اشتباهی نکردی تو که مشکلی نداشتی اگر هم مشکلی باشه بین پدر مادرته تو سعی کن طلاقشون رو برای خودت هضم کنی و باهاش کنار بیای چون احتمال زیاد باتوجه به شرایطتون این بهترین تصمیمه برای مادرت عزیزم