لطفا به نیتم یه فاتحه بفرستید ممنونم❤اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم
عوضش اجتماعی تر بار میان ، خیلی وابسته ی مادر نمیشن ، مستقل تر بار میان و خیلی مزایای دیگه ...
ما خودمون دوتا بچه بودیم و همیشه مخالف تک فرزندی بودم و میترسیدم از این موضوع ، ولی خب سرم اومد 😅
اعتقادات و گفتار و رفتارم جوریه که مؤمن توی جمع کافرا و کافر توی جمع مؤمن هام :/پس الکی منو به گروه و دسته ای نچسبونید چون هیچ جمعی منو گردن نمی گیره :))
مهرآبان عزیز منم طرفدار پرو پاقرص تک فرزندی امآخه اجتماعی بودن ب چ قیمتفکن بچه ی اول من فقط6سالههنوز ...
نه عزیزم از نظر من که هیچی از نظر روانشناسی هم اکثرا روان بچه های چند فرزندی سالم تر و شادتره...
شما از دید خودت داری به مسائل نگاه میکنی وگرنه از دید بچه ها پادشاهی یعنی داشتن یه همبازی همیشگی ، داشتن خواهر برادر و حتی تقسیم کردن خوراکی ها و اسباب بازی هاشون با اونا . برخلاف چیزی که ممکنه ما مادرها از زاویه دید خودمون ببینیم ! شما بهترین کار رو انجام دادی ، چون هیچی برای بچه جای همبازی و همراه همیشگی و خواهر برادر رو نمیگیره ...
اعتقادات و گفتار و رفتارم جوریه که مؤمن توی جمع کافرا و کافر توی جمع مؤمن هام :/پس الکی منو به گروه و دسته ای نچسبونید چون هیچ جمعی منو گردن نمی گیره :))
ممنونم عزیزم از راهنمایی و دلداری قشنگتان شاالله ک خوش باشی🩵🧚💚
سلامت باشی گلم واقعیت گفتم وگرنه که شما باید به من دلداری بدی در واقع 😅💝🌸
ممنونم همچنین شما با بچه های گلتون همیشه عشق کنید و خوش باشید🩷💃