2777
2789
عنوان

لیلی اگان

| مشاهده متن کامل بحث + 1770 بازدید | 124 پست
اینم درسته کاملا بلهولی باور کن خیلی باهم لج میکنن مخصوصا اینکه اختلاف سنی هرکدوم دقیقا س ساله همیشه ...

عوضش اجتماعی تر بار میان ، خیلی وابسته ی مادر نمیشن ، مستقل تر بار میان و خیلی مزایای دیگه ...

ما خودمون دوتا بچه بودیم و همیشه مخالف تک فرزندی بودم و میترسیدم از این موضوع ، ولی خب سرم اومد 😅

اعتقادات و گفتار و رفتارم جوریه که مؤمن توی جمع کافرا و کافر توی جمع مؤمن هام :/پس الکی منو به گروه و دسته ای نچسبونید چون هیچ جمعی منو گردن نمی گیره :))

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

متعجبم با این بچه هایی ک داری چطور روانت سالمه😂من برادر کوچیکم ۷ سالشه وقتی اعصابمو خراب میکنه آسمو ...

کی گفته روان من سالمه🤣

من اینقد عصبی و پرخاشگر شدم از دستشون

همه موهام سفید شده

منتها خودمو میزنم ب خریت وگرنه سکته میکنم🤣🤧

عشق آمده تااز نفست کام بگیرم،وآن لعل دلاویز لب انعام بگیرم،هی بوسه زنم برلب شیرین عسلت تا،در بستر آغوش تو آرام بگیرم🫀

کی گفته روان من سالمه🤣من اینقد عصبی و پرخاشگر شدم از دستشونهمه موهام سفید شدهمنتها خودمو میزنم ب خر ...

از دست تو لیلا

من همیشه هر کامنتی ازت ببینم یه لبخند میاد رو صورتم.  یعنی مثل یه جوک میمونی

بهترین کار هم همینه افرین🥲😂❤️

غالي يا اجمل حلم🪽

عوضش اجتماعی تر بار میان ، خیلی وابسته ی مادر نمیشن ، مستقل تر بار میان و خیلی مزایای دیگه ...ما خود ...

مهرآبان عزیز منم طرفدار پرو پاقرص تک فرزندی ام

آخه اجتماعی بودن ب چ قیمت

فکن بچه ی اول من فقط6ساله

هنوز جا داشت ک پادشاه خونه باشه

ن اینکه بخاد همیشه اسباب بازی و خوراکی هاشو با خاهر کوچیکش تقسیم کنه

خیلی ظلم کردیم در حقش

عشق آمده تااز نفست کام بگیرم،وآن لعل دلاویز لب انعام بگیرم،هی بوسه زنم برلب شیرین عسلت تا،در بستر آغوش تو آرام بگیرم🫀

از دست تو لیلامن همیشه هر کامنتی ازت ببینم یه لبخند میاد رو صورتم. یعنی مثل یه جوک میمونیبهترین کار ...

سارای منی دیگه چیکارت کنم🤧🤣😜🤪

از دست تو لیلامن همیشه هر کامنتی ازت ببینم یه لبخند میاد رو صورتم. یعنی مثل یه جوک میمونیبهترین کار ...

سارای منی دیگه چیکارت کنم🤧🤣😜🤪

مهرآبان عزیز منم طرفدار پرو پاقرص تک فرزندی امآخه اجتماعی بودن ب چ قیمتفکن بچه ی اول من فقط6سالههنوز ...

نه عزیزم از نظر من که هیچی از نظر روانشناسی هم اکثرا روان بچه های چند فرزندی سالم تر و شادتره...

شما از دید خودت داری به مسائل نگاه می‌کنی وگرنه از دید بچه ها پادشاهی یعنی داشتن یه همبازی همیشگی ، داشتن خواهر برادر و حتی تقسیم کردن خوراکی ها و اسباب بازی هاشون با اونا . برخلاف چیزی که ممکنه ما مادرها از زاویه دید خودمون ببینیم ! شما بهترین کار رو انجام دادی ، چون هیچی برای بچه جای همبازی و همراه همیشگی و خواهر برادر رو نمیگیره ...

اعتقادات و گفتار و رفتارم جوریه که مؤمن توی جمع کافرا و کافر توی جمع مؤمن هام :/پس الکی منو به گروه و دسته ای نچسبونید چون هیچ جمعی منو گردن نمی گیره :))

نه عزیزم از نظر من که هیچی از نظر روانشناسی هم اکثرا روان بچه های چند فرزندی سالم تر و شادتره...شما ...

ممنونم عزیزم از راهنمایی و دلداری قشنگت

ان شاالله ک خوش باشی🩵🧚💚

ممنونم عزیزم از راهنمایی و دلداری قشنگتان شاالله ک خوش باشی🩵🧚💚

سلامت باشی گلم واقعیت گفتم وگرنه که شما باید به من دلداری بدی در واقع 😅💝🌸

ممنونم همچنین شما با بچه های گلتون همیشه عشق کنید و خوش باشید🩷💃

سلامت باشی گلم واقعیت گفتم وگرنه که شما باید به من دلداری بدی در واقع 😅💝🌸ممنونم همچنین شما با بچه ...

فدات زیبا

قربون مرام و معرفتت💫🫀💛🧡😘

فدات زیباقربون مرام و معرفتت💫🫀💛🧡😘

عزیزی مهربون 😘🌸💝🫂