لطفا به نیتم یه فاتحه بفرستید ممنونم❤اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم
عوضش اجتماعی تر بار میان ، خیلی وابسته ی مادر نمیشن ، مستقل تر بار میان و خیلی مزایای دیگه ...
ما خودمون دوتا بچه بودیم و همیشه مخالف تک فرزندی بودم و میترسیدم از این موضوع ، ولی خب سرم اومد 😅
اعتقادات و گفتار و رفتارم جوریه که مؤمن توی جمع کافرا و کافر توی جمع مؤمن هام :/پس الکی منو به گروه و دسته ای نچسبونید چون هیچ جمعی منو گردن نمی گیره :))
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
مهرآبان عزیز منم طرفدار پرو پاقرص تک فرزندی امآخه اجتماعی بودن ب چ قیمتفکن بچه ی اول من فقط6سالههنوز ...
نه عزیزم از نظر من که هیچی از نظر روانشناسی هم اکثرا روان بچه های چند فرزندی سالم تر و شادتره...
شما از دید خودت داری به مسائل نگاه میکنی وگرنه از دید بچه ها پادشاهی یعنی داشتن یه همبازی همیشگی ، داشتن خواهر برادر و حتی تقسیم کردن خوراکی ها و اسباب بازی هاشون با اونا . برخلاف چیزی که ممکنه ما مادرها از زاویه دید خودمون ببینیم ! شما بهترین کار رو انجام دادی ، چون هیچی برای بچه جای همبازی و همراه همیشگی و خواهر برادر رو نمیگیره ...
اعتقادات و گفتار و رفتارم جوریه که مؤمن توی جمع کافرا و کافر توی جمع مؤمن هام :/پس الکی منو به گروه و دسته ای نچسبونید چون هیچ جمعی منو گردن نمی گیره :))
ممنونم عزیزم از راهنمایی و دلداری قشنگتان شاالله ک خوش باشی🩵🧚💚
سلامت باشی گلم واقعیت گفتم وگرنه که شما باید به من دلداری بدی در واقع 😅💝🌸
ممنونم همچنین شما با بچه های گلتون همیشه عشق کنید و خوش باشید🩷💃