2777
2789
عنوان

لیلی اگان

| مشاهده متن کامل بحث + 1606 بازدید | 121 پست
عزیز منی تو💚🥰😘

فدات مهربونم 🫂😘

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

6ساله ک اینستامو پاکیدم راحتمآخه من اینجا رو دوس دارمبعد ب نظرت من با دوتا بچه کوچیک میتونم فیلم دان ...

نمیزارن فیلم ببینی ولی میزارن ۲۴ ساعته اینجا باشی؟😂🤧

✨️

منم یه زمان معتاد سایت شده بودم ولی الان گاهی اخرشبا میام فقط 🫠

اعتقادات و گفتار و رفتارم جوریه که مؤمن توی جمع کافرا و کافر توی جمع مؤمن هام :/پس الکی منو به گروه و دسته ای نچسبونید چون هیچ جمعی منو گردن نمی گیره :))

سلام. وقت نماز شب هست

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی و غفلت و گمراهی نکشون با این حرفا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

نههههه نهههههه اینقد میزنن تو سر و کله هم اینقد باهاشون چالش دارم برای رهایی از تنش میام اینجا🤣🤧

من می‌دونم چی میگی ...

اتفاقا برعکس فکر و نظر اکثریت ، به نظرم سه تا بچه داشته باشی به مراتب کارت راحت تره و وقتت آزادتره تا یه دونه بچه ! برای همین قدیمیا با این همه بچه اینقدر وقت و... داشتن . 

چون یه بچه رو مادر باید هم براش نقش مادر هم خواهر هم نقش دوست و... رو بازی کنه ، برای مثال بچه ی من از صبح که چشمم‌رو باز میکنم چسبیده بهم یا حرف می‌زنه یا میگه بیا بازی یا میگه برام قصه بخون و... تهش هم میگه چرا برام خواهر برادر نمیاری ؟!😐🥲 ولی اگه دوتا سه تا بودن خودشون باهم بازی می‌کردن مشغول میشدن آموزش می‌دیدن و کلا من وقتم خیلی آزادتر بود ....

اعتقادات و گفتار و رفتارم جوریه که مؤمن توی جمع کافرا و کافر توی جمع مؤمن هام :/پس الکی منو به گروه و دسته ای نچسبونید چون هیچ جمعی منو گردن نمی گیره :))

نمیزارن فیلم ببینی ولی میزارن ۲۴ ساعته اینجا باشی؟😂🤧

ن ببین سارا اینجا بی صداس نمیدونن چی ب چیه

ولی فیلم خب صدا داره میان دور و اطرافم میپلکن باهمم ک نمیسازن یهو میبینی فیلم تموم شد من در حال جدا کردن اینام ک همو پاره پوره نکنن🤣🤧

تنها کسی ک pin شد و پشیمونم نکرد saved messages بود😁

ن ببین سارا اینجا بی صداس نمیدونن چی ب چیهولی فیلم خب صدا داره میان دور و اطرافم میپلکن باهمم ک نمیس ...

متعجبم با این بچه هایی ک داری چطور روانت سالمه😂

من برادر کوچیکم ۷ سالشه وقتی اعصابمو خراب میکنه آسمون و زمین و ب هم میدوزم

خیلی خوبی تو😂💕

✨️

من می‌دونم چی میگی ...اتفاقا برعکس فکر و نظر اکثریت ، به نظرم سه تا بچه داشته باشی به مراتب کارت راح ...

اینم درسته کاملا بله

ولی باور کن خیلی باهم لج میکنن مخصوصا اینکه اختلاف سنی هرکدوم دقیقا س ساله همیشه دعوا جیغ داد بیداد

تنها کسی ک pin شد و پشیمونم نکرد saved messages بود😁