2777
2789
عنوان

لیلی اگان

| مشاهده متن کامل بحث + 1606 بازدید | 121 پست
اینم درسته کاملا بلهولی باور کن خیلی باهم لج میکنن مخصوصا اینکه اختلاف سنی هرکدوم دقیقا س ساله همیشه ...

عوضش اجتماعی تر بار میان ، خیلی وابسته ی مادر نمیشن ، مستقل تر بار میان و خیلی مزایای دیگه ...

ما خودمون دوتا بچه بودیم و همیشه مخالف تک فرزندی بودم و میترسیدم از این موضوع ، ولی خب سرم اومد 😅

اعتقادات و گفتار و رفتارم جوریه که مؤمن توی جمع کافرا و کافر توی جمع مؤمن هام :/پس الکی منو به گروه و دسته ای نچسبونید چون هیچ جمعی منو گردن نمی گیره :))

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متعجبم با این بچه هایی ک داری چطور روانت سالمه😂من برادر کوچیکم ۷ سالشه وقتی اعصابمو خراب میکنه آسمو ...

کی گفته روان من سالمه🤣

من اینقد عصبی و پرخاشگر شدم از دستشون

همه موهام سفید شده

منتها خودمو میزنم ب خریت وگرنه سکته میکنم🤣🤧

تنها کسی ک pin شد و پشیمونم نکرد saved messages بود😁

کی گفته روان من سالمه🤣من اینقد عصبی و پرخاشگر شدم از دستشونهمه موهام سفید شدهمنتها خودمو میزنم ب خر ...

از دست تو لیلا

من همیشه هر کامنتی ازت ببینم یه لبخند میاد رو صورتم.  یعنی مثل یه جوک میمونی

بهترین کار هم همینه افرین🥲😂❤️

✨️

عوضش اجتماعی تر بار میان ، خیلی وابسته ی مادر نمیشن ، مستقل تر بار میان و خیلی مزایای دیگه ...ما خود ...

مهرآبان عزیز منم طرفدار پرو پاقرص تک فرزندی ام

آخه اجتماعی بودن ب چ قیمت

فکن بچه ی اول من فقط6ساله

هنوز جا داشت ک پادشاه خونه باشه

ن اینکه بخاد همیشه اسباب بازی و خوراکی هاشو با خاهر کوچیکش تقسیم کنه

خیلی ظلم کردیم در حقش

مهرآبان عزیز منم طرفدار پرو پاقرص تک فرزندی امآخه اجتماعی بودن ب چ قیمتفکن بچه ی اول من فقط6سالههنوز ...

نه عزیزم از نظر من که هیچی از نظر روانشناسی هم اکثرا روان بچه های چند فرزندی سالم تر و شادتره...

شما از دید خودت داری به مسائل نگاه می‌کنی وگرنه از دید بچه ها پادشاهی یعنی داشتن یه همبازی همیشگی ، داشتن خواهر برادر و حتی تقسیم کردن خوراکی ها و اسباب بازی هاشون با اونا . برخلاف چیزی که ممکنه ما مادرها از زاویه دید خودمون ببینیم ! شما بهترین کار رو انجام دادی ، چون هیچی برای بچه جای همبازی و همراه همیشگی و خواهر برادر رو نمیگیره ...

اعتقادات و گفتار و رفتارم جوریه که مؤمن توی جمع کافرا و کافر توی جمع مؤمن هام :/پس الکی منو به گروه و دسته ای نچسبونید چون هیچ جمعی منو گردن نمی گیره :))

نه عزیزم از نظر من که هیچی از نظر روانشناسی هم اکثرا روان بچه های چند فرزندی سالم تر و شادتره...شما ...

ممنونم عزیزم از راهنمایی و دلداری قشنگت

ان شاالله ک خوش باشی🩵🧚💚

ممنونم عزیزم از راهنمایی و دلداری قشنگتان شاالله ک خوش باشی🩵🧚💚

سلامت باشی گلم واقعیت گفتم وگرنه که شما باید به من دلداری بدی در واقع 😅💝🌸

ممنونم همچنین شما با بچه های گلتون همیشه عشق کنید و خوش باشید🩷💃

سلامت باشی گلم واقعیت گفتم وگرنه که شما باید به من دلداری بدی در واقع 😅💝🌸ممنونم همچنین شما با بچه ...

فدات زیبا

قربون مرام و معرفتت💫🫀💛🧡😘

فدات زیباقربون مرام و معرفتت💫🫀💛🧡😘

عزیزی مهربون 😘🌸💝🫂