2777
2789
عنوان

به بهونه قورمه سبزی اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 2571 بازدید | 110 پست
ببین قشنگ حس ششمم جرقه زد که بخاطرغذااومده ..تقصیرخودمه تایذره توروش میخندم پامیشه میادپایین اصلاجنب ...

حالا یه چیزی بهت میگم اگه نادرشوهرت همسایته هر وقت عدایی درست کردی که بوش میپیچه حتما براش ببر خیلی ثواب میکنی ادم دلش برای همسایه غریبه میسوزه میگه بوی غذام شنیدن

عزیز دلم بیا بغلم این جماعتی که میگن مادرش و این حرفها نبودن تو همچین خانواده ای و میگن که اگر بودن ...

من یقین‌ دارم ایناخونواده های خودشونومیشناسن فقط خودشونومیزنن کوچه علی چپ که یه موقع رابطشون باخونواده مفت خورشون بهم نخوره وتنهانمونن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسرم من ۱۸ سال خرج خانوادش کشید حتی بعد فوت مادرشوهرم تمام هزینه ها باهمسرم بود چندماه فوت شدن الان ...

مگه من با شما بودم که ریپلای زدی اجر شما با خدا که اومدی پزش رو بدی

من بیست ساله عروسشونم پول لباس زیرشونم با منه یه کلمه حرف نزدم

خواهر افریطه میگم به خاطر اینکه فهمید داداشش داره میاد نموند خونه لشش رو برد خونه دوستش که یه وقت درست کردن نهار نیفته گردنش در صورتی که میتونست جواب محبتهای مارو با یه کار کوچیک بده اشکالی نداره خدای منم بزرگه داره دغ میکنه از اینکه من و داداشش عاشقانه همو دوست داریم مخصوصا داداشش همین کافیه براش تا ابد 

منم خسیس نیستم ولی زورداره کسی که تاحالا یه غذای درس حسابی نداده بهت بیادغذاتوبخوره

اره ما ی عروسمون همین بود زیاد می اومد الان یکی دگ اونجوری گیرمون اومده نمیزاریم مثل اون راحت چتر شه فکر کن اینا تا ۱۲ میشستن شام بیاریم ... ما هم یهو بیخبر ده نفری رفتیم خونشون😅

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

اره ما ی عروسمون همین بود زیاد می اومد الان یکی دگ اونجوری گیرمون اومده نمیزاریم مثل اون راحت چتر شه ...

ایول دقیقا باهرکی بایدمثل خودش باشی ولی یکسایی همش ادای ادم خوبارو درمیارن میگن چون فلانی اونطوره قراره نیس توهم اونجوری باشی..فقط میخام همچین ادمایی رو تاجون دارم مثل سگ کتکشون بزنم تاازاین گوه خوریانکنن والا

ایول دقیقا باهرکی بایدمثل خودش باشی ولی یکسایی همش ادای ادم خوبارو درمیارن میگن چون فلانی اونطوره قر ...

😂😂😂😂😂🤝🤝🤝🤝👌🏻👌🏻👌🏻

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

حالا یه چیزی بهت میگم اگه نادرشوهرت همسایته هر وقت عدایی درست کردی که بوش میپیچه حتما براش ببر خیلی ...

دیگه فردابه شوهرم میگم هودبگیره اقاجان من نمیخام ادای ادم خوبارو دربیارم..من باهرکسی مثل خودش رفتارمیکنم

حالا برا یه کاسه قرمه سبزی نمیری😑😑😑😑سر ننه بابای خودتم همینطوری منت میزاری؟؟؟خوبت کرد دعوتت نکرد ...

ببین تودیگه چقدرذلت وخاری کشیدی وازاین بدتراشو سرت اوردن که این مشکل من به چشمت نمیاد البته شایدحق داریا شایدخونه مامان باباتم خاری کشیدی که مشکل من برات کوچیک میاد..همین شماهایین که اجازه میدین بهتون توهین کنن  بعضی خونواده هام نشون عروسشون بدن بگن نگاه چقدر عروس سرسختیه توهم بایداونطوری باشیا

اخیش ک حرف دل منو زدی

ببین تودیگه چقدرذلت وخاری کشیدی وازاین بدتراشو سرت اوردن که این مشکل من به چشمت نمیاد البته شایدحق داریا شایدخونه مامان باباتم خاری کشیدی که مشکل من برات کوچیک میاد..همین شماهایین که اجازه میدین بهتون توهین کنن  بعضی خونواده هام نشون عروسشون بدن بگن نگاه چقدر عروس سرسختیه توهم بایداونطوری باشیا

چقد ندید پدیدییه کاسه قرمه چقد به چشمت اومده.....چقد بابتش سوختی.....😑😑😑