2777
2789
عنوان

به بهونه قورمه سبزی اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 2571 بازدید | 110 پست
منم اینطور نیستم ولی کاش دوطرفه بود نه اینکه فقط بیادبخوره

قرار نیست همه دل بزرگی داشته باشن 

اگه اینطوری باشه شما هم میشی یکی مثل بقیه خودخوری خودتو عذاب میده 

وقتی بخشش کردی همونجا رهاش کن دیگه فکر نکن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو که میگی سه ساله درست دعوتمون نکرده چطوز از یخچالش خبر داری

پایین خونه مادرشوهرم میشینیم واسه مهمونی شب نشینی میریم بالا‌ میخایم اب بخوریم یایخ دراریم فریزرش خواه ناخواه میبینیم چی توشه 

عزیز دلم بیا بغلم این جماعتی که میگن مادرش و این حرفها نبودن تو همچین خانواده ای و میگن که اگر بودن ...

همسرم من ۱۸ سال خرج خانوادش کشید حتی بعد فوت مادرشوهرم تمام هزینه ها باهمسرم بود چندماه فوت شدن الانم هزینه پدرش میده .ولی من هیچ وقت منتظر احترام خواهرشوهر نبودم .نیاز به هیچ احترامی از طرفشون نداشتم .آدم یه جا کاری کنه قطعا جای دیگه جوابش میگیره 

بله با اون کاربریش که مد نظرمه، حتی یه تاپیک مذهبی نداره درباره فوتبال و بیرانوند و این چیزا تاپیک د ...

اصلا نه مذهبیه ،نه حتی وطن دوست  فقط داره تاپیک می‌زنه تا سابقه اش پر بشهپ بعد طوفان کنه مثلا با این جلو دروغین 

ممنون عزیزم به هر حال 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
منم اینطور نیستم ولی کاش دوطرفه بود نه اینکه فقط بیادبخوره

مثلا دیروز رفتیم اونجا از صبح 

رفتم که خودم غذا درست کنم اما باید یه تعارف میزد بیا این یخچال دختر جان هر چی میخوای درست کن هی نشستیم نشستیم غذاش رو گرم کرد خورد هیچ نگفت نهار میخورین نمیخورین به شوهرم گفتم واسم تند شد گفت من بهش نگفتم نهار میریم بیرون کفتم مرد حسابی چرا دروغ میگی آخه راست هم بگی یه تعارف نمیتونست بکنه دو تا بچه هام تا چهار بعدازظهر گشنه موندن خدا ازشون نگذره

اخه یبار نشد مارو یه شام درس حسابی دعوتمون کنه بااینکه همه مایحتاج زندگیشونوشوهرم میگیره

یه عمرم اونا دادن شوهره تو خورده تربیتش کردن هزینه دادن تحصیل کرده خرجه بیماریو هزارتا چیزشو دادن پوشاکشو فراهم کردن آسایشش رو فراهم کردن دسته آخرم براش زن گرفتن... حتما اونا بزرگ نمیکردن خود به خود بزرگ میشد!!!یا اگر خانواده نداشت خانوادت دختره دسته گلشونو دو دستی بهش تقدیم میکردن...حالا این وسط یه خرجی از جیبه خودش و درآمده اضافه خودش واسه پدر و مادره خودش میکنه چرا شما هی روی این قضیه مانور میدین...مگه از خورد و خوراکه شما زده یا حقه خرج کردنه پوله خودشو نداره...نمیدونم چرا بعضی از شما عروسا انقد پر توقع هستین ...من چی بگم که خیری از خونواده شوهر ندیدم...با این حال بهشون بی احترامی نمیکنم و در موردشون بد نمیگم... حالا اگر مادره خودتون نصفه شب میومد خونتون شوهرتون در موردش اینجوری میگفت کلی ناراحتی میکردی... فکر کن مادره خودت بوده انقد بد دل نباش اول به روح و روانه خودت آسیب میخوره بعد به بقیه...

اینم بدون حرفتو کامل درک میکنم که تا حالا درست دعوتت نکردن و احترام میخوای...ولی لحنه گفتنت زاویه‌ی دیدت و بیان کردنت خیلی بده...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
پایین خونه مادرشوهرم میشینیم واسه مهمونی شب نشینی میریم بالا‌ میخایم اب بخوریم یایخ دراریم فریزرش خو ...

ول کن اهمیت نده بخاطر خدا باشه .....در ضمن در شأن شما نیست اصلا یه پیاله قورمه سبزی را مطرح کنی ....قورمه سبزی هم عطر و بو داره ممکنه دلش کشیده باشه ....اصلا جلو شوهرت هم نگو این حرفو ناراحت میشه...

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت
کاش مادرشوهرمومیشناختی میدیدیش چه بشاشه بعداین حرفومیزدی

من معمولا خونه مادرشوهر یا مادرم غذای خودم رو می برم یا اونجا سفارش میدم 

خیلی خوشحال میشن

البته مادرشوهرم پیر و مهربونه