2777
2789
عنوان

به بهونه قورمه سبزی اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 2571 بازدید | 110 پست
من ازیخچالش خبردارم بااینکه گوشت داره ولی مرغ میریزه نمیدونم شایدگوشتاشو خودش تنهادرس میکنه میخوره

تو که میگی سه ساله درست دعوتمون نکرده چطوز  از یخچالش خبر داری

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد چشمت پشت یه پیاله قورمه سبزی

همینه دیگه شماهااصلامتوجه منظوره من نمیشید من دارم میگم این همه شامی که دادم یکطرفه بوده خودش تواین۳سال۲باردعوتمون کرده بااینکه تویخچالش گوشت بوده توخورشت مرغ ریخته بود وگرنه من به قران چشمم دنبال یه پیاله قورمه نیس

تو که میگی سه ساله درست دعوتمون نکرده چطوز از یخچالش خبر داری

نه بابا

بدبخت ها دعوتش میکنن

کلا شاکیه

چرا جلوم مرغ میزاره

چرا گوشت نمیزاره😂😂😂

من اگه جای شوهرش بودم طلاقش میدادم

واقعا تحمل آدم بی چشم و رو ندارم😑😂

💕💕

واقعا یعنی اومد در خونتون که غذا بخوره😳😳😳کپی مادر شوهر منم خدارو شکر الان یک ماهی میشه ازش دورم

ببین قشنگ حس ششمم جرقه زد که بخاطرغذااومده ..تقصیرخودمه تایذره توروش میخندم پامیشه میادپایین اصلاجنبه احترام نداره

[QUOTE=388737246]همینه دیگه شماهااصلامتوجه منظوره من نمیشید من دارم میگم این همه شامی که دادم یکطرفه بوده خودش تواین۳ ...[/QU چقد گوشت مهم برات باورت میشه دختر داداش اخلاق شما را داره میگه رفتم فلانی خورشت پخته بود گوشتش کم بود من متنفرم از اخلاقش امشب دهبار زنگ زد بیاد خونمون جواب نداد چون هرچیم بریزم تو شکمش میره میگفت غذاشون گوشت نداشت

میدونم وظیفشه منم دارم میگم تواین ۳سال یباردعوت نکرده غذای خوب بده بهمون خسیسه دلش نمیاد بخشنده نیس

عزیز دلم بیا بغلم 

این جماعتی که میگن مادرش و این حرفها نبودن تو همچین خانواده ای و میگن که اگر بودن الان پیاله که نه حتی راهش نمیدادن تو خونه 

تایپیک‌هات رو خوندم اشکم در اومد چقدر شما مثل منی 

گیر خانواده ای افتادیم که نه راه پس داریم نه راه پیش شوهر منم مثل مال شماست تمام خرج مادرش با اونه اما دریغ از یه احترام 

خواهر افریطش که دیگه نگم و در نهایت شوهرم که به خاطر شون چاک پاره میکنه و نمیفهمه کی داره به پاش میسوزه و کی داره زندگیش رو بهم میزنه

خسیس نیستیما ولی این همه گرونی خسیسمون کرده

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

همینه دیگه شماهااصلامتوجه منظوره من نمیشید من دارم میگم این همه شامی که دادم یکطرفه بوده خودش تواین۳ ...

ببین  مادر بحثش با همه فرق میکنه.  چه مادرشوهر خوبی باشه چه بد باشه  چه دست و دلباز  چه  خسیس  بالاخره مادره  و احترامش واجبه 

و تازه به نظرم محترمانه این بود که حتی اگر غذای تازه نداشتید از بیرون چلوکباب سفارش میدادی 

☕️🫖🥳😍💌🍁🍂

چرا کار خویت رو خراب می‌کنی با این تاپیک و حرف قرمه سبزی واقعا دل آدم رو آب میندازه دستت درد نکنه

سلام عزیزم یه تاپیک زدی که حذف شد درباره یه نفر 

می خواستم بگم یه کاربری دیگه همه داره، الان حضور ذهن ندارم، 

😐🚬

مادرشوهرم اصلا مارو یه شب شام درس حسابی دعوت نکرده تواین۳سال کلا دوبارگفته بریم که اونم توقورمه سبزی ...

مادرشوهرمن ۱۸ سال یادم نیست یه مهمونی خوب بهمون داده باشه نهایت بردیم پختم خودمونم خوردیم ولی غذایی درست می کردم براش میدادم .مادر خودت هم بود جلوی درومیگرفتی تو نیاد ؟

سلام عزیزم یه تاپیک زدی که حذف شد درباره یه نفر می خواستم بگم یه کاربری دیگه همه داره، الان حضور ذهن ...

اره عزیزم بوس و معصومه رو میگی ؟!

متاسفانه هستن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نه بابابدبخت ها دعوتش میکننکلا شاکیهچرا جلوم مرغ میزارهچرا گوشت نمیزاره😂😂😂من اگه جای شوهرش بودم ط ...

من بخدا میرم خونه مادرشوهرم نمیزارم غذا درست کنه میگم هرچی  هست میخوریم غذا از قبل مونده هم باشه نمیزارم غذا درست کنه.....من اصلا با دعوت نمیرم خودم میرم 

از طرفی اون حق داره خونه پسرش گاهی غذا بخوره از طرف دیگه شما هم حق داری مزاحم نداشته باشی ، ولی بخای حساب کنی شیطون لعنتی خشمت رو بالا برده نسبت به مادرشوهرت و به بهونه ی پیاله قورمه بالا زده پس شیطونو لعنت کن و یادت بیار حتی ی قابلمه هم ارزش نداره پیروی از شیطان باشه، بخاطر بقیه غذا ک خوردی خداروشکر کن و در مقابل خدا طلب مغفرت کن عزیزم.